שעועית ירוקה מוקפצת • מתכון פשוט ומומלץ!

על ידי Moran Turgeman  , ,

התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה - שעועית ירוקה מוקפצת עם שומשום ורוטב סויה. תוספת בריאה, טעימה וקלה להכנה. את השעועית הירוקה נקפיץ עם מגוון תבלינים ורטבים וכך תתקבל מנה מעולה לילדים ולמבוגרים שניתן להגיש לצד כל מנה עיקרית. מתכון פשוט, קל ומהיר!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 5-6 מנות

מצרכים למתכון

חבילת שעועית ירוקה של סנפרוסט

כף שום כתוש

1/2 כפית פפריקה מעושנת

מלח ופלפל לפי הטעם

מעט סילאן

מעט רוטב סויה

2-3 כפות שמן שומשום

מעט אבקת מרק עוף

שומשום לפי הטעם

הוראות הכנה

נחמם מחבת גדולה או ווק.

כשהמחבת חמה נטגן שום כתוש.

נוסיף את השעועית הירוקה ונקפיץ כמה שניות יחד עם השום.

נתבל את השעועית עם תבלינים, רוטב סויה, סילאןף שמן שומשום ואבקת מרק עוף.

נקפיץ את השעועית עם התבלינים מספר דקות עד שהשעועית מוכנה.

נפזר שומשום מעל להכל, נערבב היטב ונגיש חם.

למה שלא תפנקו את עצמיכם באורחת צהריים בריאה עם תוספות עוד יותר בריאות? 3 מתכונים לתוספות מזינות וטעימות 

שלא תגידו שאנחנו לא דואגים לכם, במיוחד בשבילכם - לקינוח שאחרי >> מתכון לסופלה שוקולד פרווה אוורירי

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

10 דירוגים וחוות דעת

רחלי

19/09/2017

שלום תודה על המתכון רציתי לדעת האם ניתן להקפיא את השועית לאחר ההכנה

שרה

14/09/2017

טעים! לא היה לי סילאן אז השתמשתי במייפל במקום

foodisgood

19/02/2017

היי אסה, אולמות אירועים זה תיאור כללי 🙂 אבל בהחלט ניתן להכין שעועית ירוקה מוקפצת ללא הרוטב האסייתי.
* שעועית ירוקה בשום ולימון: יש לוותר עם הרטבים האסייתים ולהוסיף למחבת בזמן ההקפצה מיץ מרבע לימון (או יותר לפי הטעם).
* ניתן גם להכין שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות או גמבה ולתבל במלח ופלפל בלבד.

אסה

19/02/2017

היי שלום אני רוצה להכין שעועית ירוקה בלי רוטב אסיאתי
אני מחפשת מתכון לשעועית ירוקה כמו באולמות אירועים
ידוע לכם? תודה

foodisgood

03/09/2016

היי רחלי,
שעועית ירוקה ניתן להכין יום לפני, לשמור במקרר בקופסה עם מכסה ולחמם.
השעועית אמנם תהיה פחות קריספית אבל עדיין טעימה.

רחלי

01/09/2016

הי, ממש קוצה להכין לשבת בצהריים כשמארחת את המשפחה. אפשר להכין בשישי ולחמם בשבת?

אמילי מנדלוביץ

24/06/2016

הכנתי הרגע . להעשיר קצת השחמתי רצועות בצל וגבעול סלרי , הוספתי את השעועים ובסןף גם ג׳וליינים של בטטה ושאר החומרים עפ׳י המתכון . יצא נפלא תודה

foodisgood

21/06/2016

היי רבקי,
כמות הסויה במתכון תלויה בטעם אישי, באופן כללי מומלץ להשתמש בכ-2 כפות סויה.
בהחלט ניתן לוותר על הסילאן, נסי להשתמש בדבש במקום או פשוט לא להשתמש בסילאן.

רבקי

21/06/2016

שלום כמה זה מעט סויה בכמה סויה צריך להשתמש בשעועית ירוקה והאם אפשר לוותר על סילאן תודה

יניב

13/07/2015

שווה ביותר!
אני לא משתמש,באבקת מרק, אלא גם מטגן בצל לפני וזורק פנימה חופן של צנוברים ופטריות.

אבל השילוב בין השום הסילאן והסויה זה שילוב אגדי!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood