FoodisGood

tabouli-quinoa-salads
לילה טוב: 7 המלצות לארוחת ערב שמקדמת שינה + מתכונים
avocado-salad-boiled-eggs
6 מזונות מומלצים לחיזוק השיער ומניעת נשירה + מתכונים
vegan-chocolate-balls
5 מתכונים מזינים, קלים ומעניינים לשבוע חדש
bean-soup-recipe
5 מרקים כפריים לחמם את הגוף ואת הלב
popular-easy-recipes
35 מתכונים קלים ומומלצים (הכי פופולריים ⭐)
10 minutes dinners
15 ארוחות ערב עד 10 דקות עבודה 🍽️
BLUEBERRY OATMEAL MUFFINS
ארוחת בוקר בריאה וטעימה ב-10 דקות • מתכונים מהירים ⏰
Simple-chocolate-chip-cookies-2
11 עוגיות קלות להכנה (עד 10 דקות עבודה)
french-ratatouille-recipe
ארוחת שבת גורמה • 10 מתכונים שעושים את ההבדל
arancini-recipe
ארוחת שבת בסגנון איטלקי (המתכונים הכי שווים 🤩)
beginners-baking-recipes
14 מתכוני אפייה מתוקים הכי קלים למתחילים
uzbek-bread
16 לחמים ביתיים להוסיף לרפרטואר האפייה שלכם
beniza
בניצה - מאפה פילו וגבינה בלקני
health-bread
לחם בריאות • 5 מתכונים ביתיים וקלים

שושנת סולת מתוקה

על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי  ,

ספק עוגיות ספק עוגות סולת אישיות מתקתקות בצורת שושנים - שושני סולת מתוקות הטבולות בסירופ.

  • זמן עבודה: 1 שעה 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 1 שעה 10 דקות

    15 דקות

    1 שעה 25 דקות

מצרכים למתכון

לסירופ:

1/2 1 כוסות סוכר

1/2 1 כוסות מים

לשושני סולת:

1 כוס יוגורט

1 כוס סולת

1/2 כוס שמן

120 ג׳ חמאה / מחמאה מומסת

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

3 כוסות קמח בערך !!!

לקישוט:

שקדים מולבנים / בוטנים קלופים

הוראות הכנה

הכנת הסירופ

בסיר את כל מצרכי הסירופ ולבשל על אש קטנה כ 10 ד׳

הכנת השושנים

בקערה לערבב חמאה , שמן , יוגורט, סוכר וניל וסולת.

לקערה שנייה לנפות יחד קמח ואבקת אפייה ולהוסיף בהדרגה את היבשים לרטובים עד לקבלת בצק נעים ולא דביק וקל לעבודה .

להניח בצד למנוחה כחצי שעה בטמ׳ החדר.

לחלק את הבצק ל 2 חלקים.

להניח על השיש 2 יריעות ניילון נצמד אחד בצמוד לשני , להניח כדור בצק אחד וללחוץ עליו , להניח מעל כדור הבצק יריעת ניילון ניצמד ולרדד עם מערוך על הניילון הנצמד לעובי קצת פחות מ 1/2 ס״מ בערך.

לקרוץ עיגולים עם קורצן עגול או כוס.

לקחת 4 עיגולים ולסדר אותם בשורה כשהם חופפים זה לזה (כמו קלפים), להדק מעט עם האצבעות את החיבור ביניהם ולגלגל בצורת רולדה. לחתוך באמצע והופ! יש לנו 2 שושנים.

לפתוח מעט עם האצבע את עלי השושנה ולהניח בתבנית.

באמצע השושנים להניח בוטן מקולף.

לאפות 180 מ׳ 15-20 ד׳ בערך, עד שהשושנים משחימות.

להוציא ולטבול בסירופ בנדיבות , לטבול כל שושנה בסירופ כמה שניות בעדינות ולהוציא.

אפשר לאכול מיד, הכי טעים!

❤️‍🔥 אולי יעניין אותך...

1 דירוגים וחוות דעת

רונית

לא חסר בבצק סוכר?
מה אפשר במקום יוגורט?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן