סינטה צרובה במרינדת חרדל ורוזמרין

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  

נתח סינטה צרוב על מחבת ששהה במרינדת חרדל, פלפל לבן ורוזמרין. מנה מושקעת וטעימה שמתאימה לשבתות, חגים או לאירוח.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 35 דקות

    25 דקות

    1 שעה

  • 8 סועדים

מצרכים למתכון

סינטה מיושנת במשקל קילו וחצי

2 כפות חרדל דיזון גרגירים

כף פלפל שחור גרוס גס

כף פלפל לבן (מטחנה ידנית)

4 ענפי רוזמרין קצוצים

4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מנקים את נתח הסינטה משומן

מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את כל חומרי המרינדה ומורחים על הבשר מכל צדדיו

מניחים בטמפרטורת החדר את הסינטה עם המרינדה לחצי שעה

מחממים מחבת כבדה ולוהטת, מתבלים במלח גס את הסינטה וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה

מוציאים מהמחבת, מניחים על תבנית נותנים לנתח להתקרר

פורסים לפרוסות דקות מאוד ומגישים עם לחם טוב ומטבל שמן זית ובלסמי

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood