מאפינס תרד וגבינות בקלות

על ידי טלי אלעזר  , ,

מתכון קל, מהיר וטעים למאפינס תרד וגבינות שמכינים בקערה אחת וישר לתנור. מתאים גם למולטיקייק ומשמש כארוחת ערב בריאה וטעימה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 10 דקות

    25 דקות

    35 דקות

  • 12 מאפינס / 20 מיני

מצרכים למתכון

1 חבילת תרד טרי

2 ביצים

1 בצל

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1 גביע גבינה לבנה 9% (אפשר גם פחות)

150 גרם גבינה בולגרית (ניתן להשתמש בגבינה רזה)

1.5 כוסות קמח תופח

הוראות הכנה

את התרד נשטוף היטב ונקצוץ דק (כולל הגבעולים).

נקצוץ גם את הבצל ונוסיף לקערת התרד.

נוסיף לקערת את שאר מצרכי המאפינס ונערבב היטב לעיסה אחידה.

נשמן תבניות מאפינס וניצוק לתוכן את הבלילה, כ-3/4 גובה השקע.

נאפה את המאפינס בתנור חם על 180 מעלות 25-30 דקות.

לאפיית מיני מאפינס במולטיקייק נשמן את תבנית המאפינס בספריי שמן ונאפה כשהמכשיר חם כ-7 דקות.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

6 דירוגים וחוות דעת

אפרת

11/08/2017

יש תחליף של גבינת עיזים שיכול להחליף את הגביע גבינה לבנה? למשל גבינת שמנת עיזים

יעל

22/07/2017

שלום

אפשר להשתמש בתרד קפוא ואם כן כיצד?

תודה

רועי

17/12/2016

לא היו לי מנג’טים, עשיתי בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה. יצא מצויין 🙂

רבקה

07/09/2016

יצא מעולה

foodisgood

31/07/2016

היי חוה,
יש להשתמש בתרד טרי להכנת המאפינס.

חוה

30/07/2016

האם צריך לבשל את התרד? או לשים טרי כמו שהוא

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood