תפריט

הכי מעניינים לפסח

מתכון לפטריות מוקפצות בקלי קלות

על ידי FoodisGood  , , ,

06/03/2017

0.0

סלט פטריות מוקפצות בסויה וסילאן - כמה שהוא קל, כך הוא טעים. פטריות מוקפצות הן פתרון מעולה לאירוח - ניתן להגיש כסלט חם או קר. חבילה אחת פשוט לא מספיקה - 2 חבילות פטריות או יותר 🙂

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

2 סלסילות פטריות שמפיניון

כף רוטב צ'ילי מתוק (אפשר גם בלי)

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

1 שן שום כתושה

2-3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

את הפטריות נחתוך גס (ניתן גם להשאיר אותן שלמות, מה שאוהבים).

במחבת ווק נחמם מעט שמן זית, נוסיף שום כתוש ופטריות ונקפיץ כדקה.

כעת נוסיף למחבת את הרטבים - רוטב סויה, סילאן וצ'ילי.

נקפיץ את הפטריות עם הרוטב כ-4 דקות, הפטריות יספגו את הסויה והסילאן ויהפכו כהות.

לפטריות מוקפצות עם בצל: נקפיץ חצי בצל קצוץ בשמן הזית כ-2 דקות, לפני הוספת השום.
לסלט פטריות עם שעועית ירוקה: נוסיף 1/4 שקית שעועית ירוקה למחבת יחד עם הוספת הפטריות ונקפיץ עד לריכוך השעועית.
הכי כדאי להגיש עם: בצל ירוק אם עירית קצוצה ובאגט קראנץ' בתנור.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood