תפריט

הכי מעניינים




אפייה ומתוקים

מדריכי בישול




אוספי מתכונים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

ניקיון ותחזוקת המטבח

פשטידת בטטה וגבינה קלה ב-10 דקות עבודה

על ידי FoodisGood  , ,

12/07/2017

0.0

מתכון לפשטידת בטטה מעולה לארוחת ערב מהירה וגם לאירוח חלבי. ניתן להכין עם גבינת עזים וגם להקרים את הפשטידה עם גבינה צהובה. מתכון קל ומהיר.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 10 דקות

    50 דקות

    1 שעה

  • תבנית מלבנית בינונית

מצרכים למתכון

2 בטטות גדולות

2 ביצים

2.5 כפות קמח

מלח ופלפל לפי הטעם

1 גביע גבינת קוטג'

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 גביע קטן של שמנת חמוצה 100 גרם

חופן קוביות גבינת עזים (אופציה לשדרוג המתכון)

חופן גבינה צהובה מגוררת נוסף להקרמת הפשטידה (לא חובה)

הוראות הכנה

קולפים ופורסים את הבטטות לפרוסות דקות.

מערבבים את כל מצרכי הפשטידה בקערה גדולה יחד עם שלושת רבעי כמות פרוסות הבטטה.

משמנים תבנית מלבנית בינונית ויוצקים לתוכה את בלילת הפשטידה.

מפזרים גבינה צהובה להקרמה ומסדרים מעל את פרוסות הבטטה הנותרות.

רגע לפני שמכניסים את הפשטידה לתנור, מפזרים קוביות גבינת עזים מעל לפרוסות הבטטה.

אופים את הפשטידה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-50 דקות, או עד להזהבה.

חשוב מאוד - יש לצנן את הפשטידה היטב לפני הגשתה אחרת היא תתפרק.

לפשטידת בטטה ופטריות: הוסיפו חצי חבילה פטריות משימורים לבלילת הפשטידה וערבבו היטב.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

סרטונים מעוררי תיאבון

FoodisGood