תפריט
אהבתם? שתפו את העמוד!

מדריכי בישול

מדור אפייה

מדור בריאות

תפוחי אדמה אפויים ברוטב טריאקי

על ידי Moran Turgeman  , , ,     

26/07/2016

0.0

אוהבים את המטבח האסייאתי? אתם הולכים לאהוב את תפוחי האדמה הללו! מתכון לפרוסות תפוחי אדמה אפויים בתנור ברוטב טריאקי סילאן מעולה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

4 תפוחי אדמה

3 כפות רוטב טריאקי

1 כף סילאן

1/4 כוס שמן קנולה

מלח ופלפל

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נשטוף היטב, נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות.

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשמן.

נסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, בשכבה אחת, נמליח ונפלפל (לא הרבה הטריאקי מלוח).

בקערה קטנה נערבב שמן עם טריקאי וסילאן.

נשפוך את הרוטב עם גבי תפוחי האדמה, באופן שווה.

נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות, עד להשחמה.

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

שמירה ושיתוף