תפריט
אהבתם? שתפו את העמוד!

מדריכי בישול

מדור אפייה

מדור בריאות

פשטידת קישואים וגבינת פרמז’ן

על ידי המתכונים של ריקי גבאי      

25/07/2015

5.0 1

מתכון לפשטידת קישואים חלבית עם גבינת פרמז'ן. פשטידה מוצלחת במיוחד לארוחת ערב חלבית, לאירוח חלבי ועוד..

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • תבנית בינונית

מצרכים למתכון

בצל גדול קצוץ

5 שיני שום כתושות

5 קישואים שטופים, לא קלופים

מעט רוזמרין טרי

מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט

4 ביצים

4 כפות קמח

500 מ"ל שמנת לבישול

200 גרם פרמז'ן מגוררת

מעט עלי רוזמרין

הוראות הכנה

את הבצל הקצוץ נטגן במחבת רחבה עד שהוא הופך שקוף.

נוסיף למחבת שום ונטגן כדקה.

נחתוך את הקישורים לקוביות בינוניות, נוסיף למחבת ונטגן כעשר דקות.

נוסיף למחבת גם רוזמרין, מלח, פלפל ואגוז מוסקט, נערבב ונוריד מהאש.

נעביר את תערובת הקישואים למסננת, נסנן נוזלים ונצנן היטב.

בקערה גדולה נערבב את תערובת הקישואים עם ביצים, קמח ושמנת לבישול. נערבב היטב לעיסה אחידה.

נוסיף לקערה 100 גרם גבינת פרמז'ן ונערבב שנית.

נעביר את בלילת הפשטידה לתבנית אובלית בינונית, נפזר מלמעלה עוד 100 גרם גבינת פרמז'ן וכמה עלי רוזמרין.

נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות, או עד שהפשטידה מוכנה.

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

1 דירוגים וחוות דעת

איב

15/11/2016

טעים!! לא היה פרמזן אז שמתי סתם גבינות ויצא מעולה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

שמירה ושיתוף