מתכונים לעוגיות מלוחות מהירות הכנה

מבחר מתכונים לקרקרים ועוגיות מלוחות טעימות וקלות להכנה, מעולות לאירוח או סתם לנשנוש במהלך השבוע.

עוגיות מלוחות מיוחדות

עוגיות פלאפל מלוחות מהירות הכנה

מתכון מעולה לעוגיות מלוחות בטעם פלאפל, עוגיות מקוריות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש. ללא ביצים (מתאים גם לטבעוניים).

על ידי המתכונים של אורה ארגוב

ריבועי שומשום ופרמז’ן מלוחים

את עוגיות השומשום והפרמז'ן המלוחות הללו לא תפסיקו לנשנש! מתכון קל וטעים במיוחד לריבועי שומשום ופרמז'ן שכיף לתת במתנה כשמתארחים.

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

עוגיות גבינה מלוחות ממכרות

מתכון לעוגיות מלוחות עם גבינת קומטה (ניתן להחליף את הגבינה בכל גבינה איכותית שאוהבים כמו צ'דר וכד'..) כמות העוגיות גדולה. את בצק העוגיות ניתן להקפיא ולאפות בכל זמן. עוגיות מעולות שמתאימות לאירוח.

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה




עוגיות מלוחות עגולות "עבאדי"

עוגיות עבאדי מלוחות-מתוקות (כעכים)

מתכון קל, מהיר ופשוט לעוגיות עבאדי מלוחות / מתוקות בהכנה ביתית - עוגיות מעולות ליד התה, מלאות בשומשום ומשלבות את טעם המתוק מלוח בצורה מושלמת! חצי שעה ויש לכם עוגיות מדהימות!

על ידי אילנית בניזרי

עוגיות מלוחות עגולות פרווה – מתכון בטוח

מתכון קל שתמיד מצליח לעוגיות מלוחות (ביסקוויטים) עם שומשום, קצח או כל תוספת אהובה אחרת. עוגיות שנשמרות טריות לאורך זמן. ניתן ורצוי להכפיל כמויות.

על ידי Mazal Gershon

עוגיות זעתר מלוחות ופריכות

אחרי הרבה ניסיונות, המתכון המנצח לעוגיות זעתר מלוחות בטעם "עבאדי". מתכון פשוט ומומלץ במיוחד לאירוח. את העוגיות יש לאחסן בצנצנת אטומה, נשמרות פריכות לאורך זמן.

על ידי טלי אלעזר




מתכוני קרקרים ביתיים

מציות גאלט מלוחות מהמטבח האלג’יראי

עוגיות הגלאט האלג'יראיות מוכרות גם כמציות מלוחות וטעימות במיוחד שמכינים בקלות לאורחים שבדרך. הגלאט לא מצריכות התפחה, הן מהירות וקלות להכנה. נשנוש מעולה לכל שעה, מתאים גם לטבעוניים.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון

קרקרים ביתיים מלוחים עם תוספות

אם אתם מכינים את הקרקרים הללו כדאי שתברחו מהבית. הקרקרים האלה טעימים, נחטפים כמו גרעינים, פשוט סכנה... מהבצק יוצא גוש לא גדול של בצק אבל לא לדאוג, יוצאים המון קרקרים (כ-3 תבניות).

על ידי Linda's Home Made

קרקרים מלוחים – מתכון בטוח

המתכון של סוזי אלבז לקרקרים מלוחים עם שומשום שחור או לב. קרקרים שנחטפים ונגמרים ברגע! הכנת הקרקרים דורשת סבלנות אבל שווה כל ביס!, לאחר אפייה מתקבלים קרקרים יפים וטעימים במיוחד לאוהבי הנשנוש המלוח!

על ידי Suzy Elbaz


FoodisGood