FoodisGood

צ'יפס בטטה קריספי בסיר טיגון ללא שמן

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
צ'יפס בטטה הוא בין התוספות הכי מוצלחות שיש! הוא מתאים לכל ארוחה, הוא טעים בטירוף וכשמכינים אותו בסיר טיגון ללא שמן אפילו אפשר לומר שהוא בריא! הבטטה מלאה בערכים תזונתיים ושומרת עלינו שבעים לאוך זמן. אז איך מכינים צ'יפס בטטה חלומי באייר פרייר? יש לנו את המתכון המושלם!

זמן עבודה: 15 דקות | 3 סועדים

מצרכים:

  • 2 בטטות גדולות – חתוכות לרצועות דקות של צ'יפס (אפשר לקלף, אפשר שלא, איך שאתם אוהבים)
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים מראש סיר טיגון ל-200 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את רצועות הבטטה עם השמן וכל התבלינים, מערבבים היטב לציפוי מושלם.
  3. מסדרים בסל של המכשיר ואופים עד להשחמה קלה, 10-12 דקות יספיקו לצ'יפס להיות קריספי מבחוץ ורך מבפנים. באמצע האפייה מערבבים בעדינות בעזרת כף.

עוד המלצות לירקות בסיר טיגון ללא שמן

צ'יפס בטטה זה להיט! אז מה עוד אפשר להכין בקלות בסיר המדהים הזה? הנה כמה מתכונים מעולים:

האם בטטה בסיר טיגון ללא שמן באמת יותר בריאה?

בכל מקרה, צ'יפס בטטה (וגם צ'יפס רגיל מתפוחי אדמה) שבוחרים להכין באייר פרייר על פני טיגון בשמן עמוק – הוא יותר בריא! הסיבה הפשוטה היא שבמתכון כמו זה משתמשים בכף שמן אחת לכל בטטה.

איך מכינים צ'יפס בטטה אם אין מכשיר טיגון ללא שמן?

אם אין לכם סיר טיגון ללא שמן אתם עדיין יכולים להכין צ'יפס בטטה מעולה בתנור – הנה מתכון נהדר לצ'יפס בטטה בתנור. ההכנה דומה, אבל הצ'יפס יוצא פחות קריספי מזה שמכינים בסיר טיגון ללא שמן.

עם מה כדאי להגיש צ'יפס בטטה?

אז ההצעה הקלאסית והמתבקשת היא כמובן המבורגר ביתי, אי אפשר לנצח את השילוב הזה. אבל הצ'יפס הזה הולך מעולה גם לצד שניצל, חביתה, כריך בריאות ואפילו חתוך בתוך הסלט שלכם!ב

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.