לא מצליחים להחליט? תשלבו אותם! עוגת בראוניז שוקולד וגבינה מטריפה שמפתיעה בכל ביס מחדש! איזון הטעמים מופלא וההכנה קלה! העוגה המושלמת לאוהבי שוקולד וגבינה כאחד.
זמן עבודה: 20 דקות | תבנית מלבנית 22X24
מצרכים:
לשכבת שוקולד:
- 100 ג' שוקולד מריר
- 100 ג' חמאה
- 3/4 כוס סוכר
- 3 ביצים טרופות
- 1 כוס קמח
- 1 כף קקאו
לשכבת הגבינה:
- 250 ג' גבינה גבינת שמנת 30%
- 2 כפות קורנפלור
- 1 ביצה
- 3-4 כפות סוכר
הוראות הכנה:
- מתחילים בשוקולד – ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה.
- מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים את הביצים הטרופות, תוך בחישה מהירה, ובסוך מוסיפים את הקמח והקקאו.
- מערבבים רק עד לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
- ממשיכים בתערובת הגבינה – מערבבים את הגבינה עם שאר המצרכים לתערובת אחידה.
- משטחים מעל תערובת הבראוניז ומערבבים מעט עם סכין כדי ליצור צורת שיש.
- אופים בחום בינוני 175 מעלות 30-35 דקות.
- העוגה מוכנה כאשר השוליים מזהיבים מעט ומתייצבים. מצננים וחותכים לריבועים.