FoodisGood

עוגת תפוזים עם שיבול שועל בקלות

עוגה נהדרת לבוקר של אמצע שבוע, עוגה כזאת שמכינים ממש בקלות ונהנים ממנה עד הביס האחרון. מתכון קל מאוד להכנת עוגת תפוזים עם שיבולת שועל.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: אינגליש קייק קלאסית

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר לבן או חום
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 3/4 כוס שיבול שועל מהירת הכנה
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה טורפים ביצים יחד עם שמן, סוכר, וניל ומיץ תפוזים לבלילה אחידה.
  2. כעת מוסיפים שיבול שועל ומערבבים, נותנים לשיבולת השועל להתרכך מעט בבלילה כ-4 דקות.
  3. כעת מוסיפים את הקמח וטורפים רק עד שהקמח נטמע ולא יותר.
  4. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את בלילת העוגה.
  5. אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות במשך 35 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.

עוד גרסאות מומלצות להכנת עוגת תפוזים:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן