מתכון מטריף לקינוח שכולם אוהבים; מורחים שוקולד, מגלגלים, מצפים ומטגנים, יאמי!
מתכון לפרנץ' טוסט מגולגל
זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'
מצרכים:
ללחם:
- 1 חלה פרוסה
- 1 ממרח שוקולד מכל סוג שאוהבים
לבלילה:
- 2 ביצים
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
- 1/2 סוכר
- 1 כפית קינמון
לטיגון:
- 80 גרם חמאה
הוראות הכנה:
- משתמשים בחלה פרוסה ומסירים בעזרת סכין חדה את החלק הקשה מהפרוסות.
- משטחים מעט ובעדינות כל פרוסה, כך שתהיה דקה ורחבה יותר.
- מורחים על כל פרוסה שוקולד שאוהבים ומגלגלים לגליל מהודק. מניחים בצד.
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל חומרי הבלילה.
- בצלחת עמוקה מערבבים סוכר וקינמון.
- מחממים מעט חמאה במחבת.
- טובלים כל גליל בבלילה, מעבירים למחבת ומטגנים כ – 2 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים.
- מוציאים, מעבירים לצלחת הסוכר והקינמון ומגלגלים עד שהגליל מצופה כולו בסוכר.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.
המתכון הקלאסי >> מתכון לפרנץ' טוסט (לחם מטוגן)