FoodisGood

קינוח פרנץ' טוסט מגולגל ומטריף במילוי שוקולד

מתכון מטריף לקינוח שכולם אוהבים; מורחים שוקולד, מגלגלים, מצפים ומטגנים, יאמי!

מתכון לפרנץ' טוסט מגולגל

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

ללחם:

  • 1 חלה פרוסה
  • 1 ממרח שוקולד מכל סוג שאוהבים

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לקישוט:

  • 1/2 סוכר
  • 1 כפית קינמון

לטיגון:

  • 80 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  1. משתמשים בחלה פרוסה ומסירים בעזרת סכין חדה את החלק הקשה מהפרוסות.
  2. משטחים מעט ובעדינות כל פרוסה, כך שתהיה דקה ורחבה יותר.
  3. מורחים על כל פרוסה שוקולד שאוהבים ומגלגלים לגליל מהודק. מניחים בצד.
  4. מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל חומרי הבלילה.
  5. בצלחת עמוקה מערבבים סוכר וקינמון.
  6. מחממים מעט חמאה במחבת.
  7. טובלים כל גליל בבלילה, מעבירים למחבת ומטגנים כ – 2 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים.
  8. מוציאים, מעבירים לצלחת הסוכר והקינמון ומגלגלים עד שהגליל מצופה כולו בסוכר.
  9. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.

המתכון הקלאסי >> מתכון לפרנץ' טוסט (לחם מטוגן)

אולי יעניין אותך...

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *