FoodisGood

FOODISGOOD

מתכון למוחיטו מרענן: איך מכינים + טיפים ושדרוגים

מתכון מוחיטו מרענן: איך מכינים + טיפים ושדרוגים

טעמי ההדר הקלאסיים והמרעננים של קוקטייל המוחיטו מתאימים באופן מושלם ליום קיץ חם. המפתח למוחיטו טוב הוא להשתמש בשפע של מיץ מנטה ולימון (ליים) טרי אך לא יותר מדי סוכר. נסו את המתכון הבא >

מתכון לקוקטייל מוחיטו

זמן הכנה: 3 דק'

מצרכים (ל-4 כוסות מוחיטו):

  • 1/3 כוס רום בהיר (עדיף לבן).
  • 2-3 כפיות סוכר (לפי מידת המתיקות הרצויה).
  • 5-6 פלחי לימון (ליים).
  • 4-5 עלי נענע.
  • קרח (עדיף כתוש).
  • סודה.
  • רבע כוס מיץ לימון (עדיף סחוט טרי).

איך מכינים מוחיטו:

  1. מכניסים לכוס גבוהה (הייבול) את פלחי הלימון והסוכר. כותשים מעט את הלימון.
  2. ממלאים את הכוס בקרח כתוש (ניתן להיעזר בבלנדר), שופכים מעל את הרום ומערבבים.
  3. ממלאים בסודה ומערבבים היטב (להקפיד לערבב את הכוס מלמטה למעלה).
  4. מקשטים עם עלה נענע ומגישים עם קש.

טיפים ושדרוגים עבור המוחיטו

  • ניתן להוסיף אנגוסטורה (משקה ליקר, בעל טעם מריר וארומטי שמשמש בעיקר לתיבול קוקטיילים) כדי לדלל במתיקות.
  • אין קרח כתוש? במקור, הברמנים הקובניים ערבבו את המשקה בעזרת קוביות קרח – כדאי לנסות.

עוד מתכוני קוקטיילים

1. מרגריטה: איך מכינים + טיפים לקוקטייל המושלם

מרגריטה – הקוקטייל המפורסם והקלאסי, מוכר על ידי איגוד הברמנים הבינלאומי ומכיל בעיקר טקילה, ליים וליקר. את הקוקטייל מכינים בשייקר יחד עם קרח גרוס (מרגריטה קפואה) או קוביות קרח לפי העדפה אישית.

למתכון קוקטייל מרגריטה

2. קפיריניה • מתכון לקוקטייל ברזילאי מושלם

למדו כיצד להכין קוקטייל קפיריניה ברזילאי בקלות. המרכיבים פשוטים והתוצאה מעולה!

למתכון קפיריניה ברזיאלי

3. מתכון לוויסקי סאוור: איך מכינים + טיפים

למדו איך להכין וויסקי סאוור, משקה שהכי מתאפיין עם ההיסטוריה האמריקאית. מרכיבים פשוטים (עם אפשרות שדרוג מעניינת) והכנה קלה – התוצאה מעולה!

למתכון ויסקי סאוור

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *