הסלט הזה מעולה ומתאים לכל ארוחה! בוקר / צהריים / ערב! הוא קל להכנה, קראנצ'י וצבעוני והרוטב האסייתי שלו הופך אותו למיוחד ומושלם גם לאירוח. נסו את סלט הטופו קראנץ' הזה לכל מטרה.
מצרכים:
- 300 גרם טופו במרקם קשה, חתוך לקוביות
- 2 כפות קורנפלור
- פלפל אדום פרוס לרצועות דקות
- פלפל צהוב, פרוס לרצועות דקות
- 1 בוק צ'וי, פרוס דק
- 100 גרם נבטי שעועית (או כל סוג נבטים שאוהבים)
- 200 גרם כרוב סיני פרוס דק
- 50 גרם בצל סגול פרוס דק
- מעט שמן לטיגון
לרוטב אסייתי:
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף דבש
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפית חומץ יין אורז
- 1 כף זרעי שומשום
- קורט מלח
הוראות הכנה:
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, טורפים היטב ומניחים בצד.
- מגלגלים את קוביות הטופו בקורנפלור, עד שהן מצופות מכל הצדדים.
- מחממים שמן במחבת, על אש בינונית, מקפיצים את הטופו כ – 5 דקות, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
מוציאים ומניחים בצד. - לאותה המחבת מוסיפים פלפל אדום, פלפל צהוב, בוק צ'וי, נבטים וכרוב סיני. מטגנים על אש גבוהה למשך דקה ואז שופכים פנימה את הרוטב.
- מוציאים את הירקות המוקפצים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את הטופו הפריך, מקשטים בבצל אדום ומגישים.
בתאבון!