FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

סלט טופו קראנץ' ברוטב אסייתי מעולה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הסלט הזה מעולה ומתאים לכל ארוחה! בוקר / צהריים / ערב! הוא קל להכנה, קראנצ'י וצבעוני והרוטב האסייתי שלו הופך אותו למיוחד ומושלם גם לאירוח. נסו את סלט הטופו קראנץ' הזה לכל מטרה.

מצרכים:

  • 300 גרם טופו במרקם קשה, חתוך לקוביות
  • 2 כפות קורנפלור
  • פלפל אדום פרוס לרצועות דקות
  • פלפל צהוב, פרוס לרצועות דקות
  • 1 בוק צ'וי, פרוס דק
  • 100 גרם נבטי שעועית (או כל סוג נבטים שאוהבים)
  • 200 גרם כרוב סיני פרוס דק
  • 50 גרם בצל סגול פרוס דק
  • מעט שמן לטיגון
לרוטב אסייתי:
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפית חומץ יין אורז
  • 1 כף זרעי שומשום
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, טורפים היטב ומניחים בצד.
  2. מגלגלים את קוביות הטופו בקורנפלור, עד שהן מצופות מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן במחבת, על אש בינונית, מקפיצים את הטופו כ – 5 דקות, עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
    מוציאים ומניחים בצד.
  4. לאותה המחבת מוסיפים פלפל אדום, פלפל צהוב, בוק צ'וי, נבטים וכרוב סיני. מטגנים על אש גבוהה למשך דקה ואז שופכים פנימה את הרוטב.
  5. מוציאים את הירקות המוקפצים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את הטופו הפריך, מקשטים בבצל אדום ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני טופו טעימים

מתכונים מהמטבח האסייתי

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email