FoodisGood

פסטה ברוטב אבוקדו קרמי (מומלץ!)

המתכון הבא מוקדש באהבה למכורים לאבוקדו – מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו מיוחד. מנה מעניינת במראה ובטעם. פשוט, מהיר ובעיקר טעים! (רוטב טבעוני ובריא, עובד נהדר גם עם פסטה ללא גלוטן)

מצרכים:

  • 110 גרם פסטה לינגוויני / פסטה ללא גלוטן (ניתן להשתמש בכל סוגי הפסטה).
  • 1 אבוקדו
  • 1/2 כוס בזיליקום טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 1 כף מיץ לימון
  • קורט מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הפסטה בהתאם להוראות ההכנה שעל האריזה.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מכניסים את כל יתר המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק וקרמי.
  3. מסננים את הפסטה, מניחים בקערה ושופכים מעל את רוטב האבוקדו.
  4. מערבבים היטב ומגישים.

עוד מתכוני פסטה

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *