המתכון הבא מוקדש באהבה למכורים לאבוקדו – מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו מיוחד. מנה מעניינת במראה ובטעם. פשוט, מהיר ובעיקר טעים! (רוטב טבעוני ובריא, עובד נהדר גם עם פסטה ללא גלוטן)
מצרכים:
- 110 גרם פסטה לינגוויני / פסטה ללא גלוטן (ניתן להשתמש בכל סוגי הפסטה).
- 1 אבוקדו
- 1/2 כוס בזיליקום טרי
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום
- 1 כף מיץ לימון
- קורט מלח ופלפל
הוראות הכנה:
- מכינים את הפסטה בהתאם להוראות ההכנה שעל האריזה.
- בזמן שהפסטה מתבשלת, מכניסים את כל יתר המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק וקרמי.
- מסננים את הפסטה, מניחים בקערה ושופכים מעל את רוטב האבוקדו.
- מערבבים היטב ומגישים.