FoodisGood

מרק המבורגר עם גריסי פנינה וירקות

מרק המבורגר – רעיון נהדר לשימוש שונה בבשר טחון. ארוחה מהירה וקלה להכנה עשירה בירקות, בקר, עגבניות וגריסי פנינה.

מתכון למרק המבורגר

מצרכים:

  • 700 גרם בשר טחון
  • 2 בצלים בינונים, קצוצים דק
  • 5 כוסות מרק צח או בטעם בשר
  • 2 קופסאות שימורי עגבניות חתוכות
  • 400 מ"ל רוטב פסאטה או עגבניות
  • 4 גזרים, קצוצים דק
  • 3 גבעולי סלרי, קצוצים דק
  • 8 כפות גריסי פנינה
  • 1/2 כפית תימין מיובש
  • 2 עלה דפנה
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן בסיר מרק גדול על אש בינונית-גבוהה, מטגנים מעט את הבצל.
  2. מוסיפים בשר טחון ומשחימים אותו.
  3. מוסיפים גזר, סלרי, גריסי פנינה וקוביות עגבניות ומערבבים.
  4. שופכים פנימה מרק צח, רוטב עגבניות, את כל התבלינים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך כחצי שעה.
  6. מוציאים את עלי הדפנה, מתקנים תיבול ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני בשר טחון נהדרים:

דילוג לתוכן