FoodisGood

FOODISGOOD

3 קציצות ירק מושלמות לכריך של שישי צהריים

קציצות ירק מטוגנות • מתאים גם לפסח
זה מתחיל בחלה טרייה וממשיך עם קציצות ירק חמות, מריחה של טחינה או מיונז ואם אפשר גם ביצה קשה. הכריך של שישי צהריים הוא הטוב מכולם!

הגרסה הקלאסית: קציצות ירק מטוגנות

אורח קבוע בשולחן יום השישי . הרגלים קשה לשנות כך שלא ניתן סתם כך להעביר את סוף השבוע בלי צלחת גדושה של קציצות ירק.

למתכון >> קציצות ירק

משודרגות: קציצות ירק עם סולת

קציצות ירק מטוגנות (או אפויות) עשירות בטעמים עם סולת, מגוון ירקות וכמובן ירק. קציצות קלות להכנה שכולם אוהבים לאכול!

למתכון >> קציצות ירק עם סולת

אקסטרה: קציצות ירק וחזה עוף

מתכון לקציצות ירק וחזה עוף קלות קלות והכי טעימות שיש, ניתן לאכול כשהן חמות וגם קרות, מתאימות בתוך סנדוויץ' וגם ליד תוספת טעימה.

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *