זה מתחיל בחלה טרייה וממשיך עם קציצות ירק חמות, מריחה של טחינה או מיונז ואם אפשר גם ביצה קשה. הכריך של שישי צהריים הוא הטוב מכולם!
הגרסה הקלאסית: קציצות ירק מטוגנות
אורח קבוע בשולחן יום השישי . הרגלים קשה לשנות כך שלא ניתן סתם כך להעביר את סוף השבוע בלי צלחת גדושה של קציצות ירק.
למתכון >> קציצות ירק
משודרגות: קציצות ירק עם סולת
קציצות ירק מטוגנות (או אפויות) עשירות בטעמים עם סולת, מגוון ירקות וכמובן ירק. קציצות קלות להכנה שכולם אוהבים לאכול!
למתכון >> קציצות ירק עם סולת
אקסטרה: קציצות ירק וחזה עוף
מתכון לקציצות ירק וחזה עוף קלות קלות והכי טעימות שיש, ניתן לאכול כשהן חמות וגם קרות, מתאימות בתוך סנדוויץ' וגם ליד תוספת טעימה.
למתכון >> קציצות ירק וחזה עוף