FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חטיפי שיבולת שועל בריאים מ-3 מצרכים

עזבו אתכם מחטיפים קנויים ורוצו להכין את חטיפי שיבולת השועל המושלמים הללו! מכינים אותם מ-3 מצרכים ובלי אפייה ונהנים מנשנוש פריך ובריא בכל פעם שיש חשק למשהו מתוק.

מתכון לחטיפי שיבולת שועל

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: מרובעת 20X20

מצרכים:

  • 1 כוס חמאת בוטנים (אפשר להשתמש בכל חמאת אגוזים אחרת שאוהבים – קשיו / שקדים ועוד..)
  • 1/2 כוס דבש
  • 3 כוסות שיבולת שועל גסה (נקראת גם שיבולת שועל מגולגלת)

הוראות הכנה:

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. משתמשים בקערה גדולה שמתאימה לחימום במיקרוגל ובה מערבבים דבש וחמאת בוטנים.
  3. מחממים את התערובת במיקרוגל למשך 30 שניות, מוציאים ומערבבים ומחזירים ל-30 שניות נוספות. ממשיכים כך עד ששיבולת השועל והדבש נמסים ומשתלבים יחדיו בצורה חלקה.
  4. מוסיפים פנימה את השיבולת שועל ומערבב היטב עד לאיחוד.
  5. יוצקים את תערובת החטיפים לתבנית ומשטחים לתחתית.
  6. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות. לאחר קירור חותכים למעויינים קטנים.
  7. מאחסנים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר או במקרר.

*ניתן להשתמש בחמאת בוטנים קראנץ' עם שברי בוטנים למרקים קריספי יותר.

מתכוני שיבולת שועל שאסור לכם לפספס:

  1. עוגיות שיבולת שועל
  2. פנקייק שיבולת שועל בריא
  3. שייק שיבולת שועל
דילוג לתוכן