FoodisGood

לביבות סלמון ובטטה אפויות בתנור

ארוחה בריאה בביס – לביבות סלמון ובטטה טעימות ועסיסיות, אפויות בתנור, מלאות בבריאות ומתאימות גם לילדים! מתכון קל להכנה וללא גלוטן.

זמן עבודה: 20 דקות | מנות: 8 לביבות בינוניות

מצרכים:

  • בטטה בינונית
  • 225 גרם פילה סלמון, ללא העור
  • ביצה
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
לקישוט:
  • 1/4 כוס בצל ירוק

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן קלות, מניחים את הסלמון ואופים כ – 15 דקות.
  3. שוטפים ומקלפים את הבטטה ומאדים אותה עד שהיא רכה.
  4. מועכים בקערה את הבטטה והסלמון.
  5. מוסיפים ביצה, קמח שקדים, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  6. יוצרים 8 לביבות, מניחים אותן על תבנית האפייה ומשטחים אותן בעדינות.
  7. אופים במשך 30 דקות. לאחר 15 דקות, הופכים את הלביבות וממשיכים באפייה לעוד 15 דקות נוספות.
  8. מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים לצד סלט טרי.
    בתאבון!

עוד לביבות שכדאי להכין

עוד מתכוני סלמון מעולים

עוד מתכוני בטטה

דילוג לתוכן