FoodisGood

סירות זוקיני במילוי טונה וגבינות

מתכון לסירות זוקיני במילוי טונה וגבינות שמכינים בקלות. 10 דקות עבודה + 20 דקות בתנור ויש לכם ארוחת ערב טעימה ומיוחדת!

מצרכים:

  •  4 זוקיני
  • 2 קופסאות שימורי טונה מסוננות
  • 2 כפות מיונז
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • חצי כוס גבינה צהובה מגורדת (ניתן לשלב גם גבינת צ'דר)
  • קורט מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. חוצים את הזוקיני לאורך ומרוקנים את תוכנו בעזרת כפית כך שמתקבלות מעין "סירות".
  3. בקערה מערבבים היטב טונה, מיונז, סלרי קצוץ, תוכן הקישואים, מלח ופלפל.
  4. ממלאים כל חצי קישוא בתערובת הטונה ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
  5. מפזרים מעל גבינה מגורדת.
  6. אופים במשך 18-20 דקות עד להזהבה ומגישים.

עוד מתכוני קישואים

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן