מתכון לסירות זוקיני במילוי טונה וגבינות שמכינים בקלות. 10 דקות עבודה + 20 דקות בתנור ויש לכם ארוחת ערב טעימה ומיוחדת!
מצרכים:
- 4 זוקיני
- 2 קופסאות שימורי טונה מסוננות
- 2 כפות מיונז
- 2 גבעולי סלרי קצוצים
- חצי כוס גבינה צהובה מגורדת (ניתן לשלב גם גבינת צ'דר)
- קורט מלח ופלפל
הוראות הכנה:
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חוצים את הזוקיני לאורך ומרוקנים את תוכנו בעזרת כפית כך שמתקבלות מעין "סירות".
- בקערה מערבבים היטב טונה, מיונז, סלרי קצוץ, תוכן הקישואים, מלח ופלפל.
- ממלאים כל חצי קישוא בתערובת הטונה ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
- מפזרים מעל גבינה מגורדת.
- אופים במשך 18-20 דקות עד להזהבה ומגישים.