FoodisGood

רוטב עגבניות לפסטה ב-3 טעמים שונים ומשודרגים

לאכול פסטה בלי רוטב? זה פשוט לא בא בחשבון, ואיזה מבין הרטבים הוא הכי פופולרי? רוטב עגבניות כמובן. התכנסנו כאן היום כדי להמליץ על 3 מתכונים לרוטב עגבניות לפסטה שלא נוכל לחיות בלעדיהם :) אגב, אם אתם מחפשים עוד סוגי רטבים לפסטה כדאי לכם להציץ בכתבה הזאת >> רוטב לפסטה מכל הסוגים

ספגטי ברוטב עגבניות "סבתא" בסיר אחד

מתכון לספגטי הכי פשוט והכי טעים. ספגטי "סבתא" ברוטב עגבניות עם טעם של פעם שמכינים בסיר אחד בלבד. מתכון שמתאים לילדים וגם למבוגרים. ניתן להשתמש בכל סוג פסטה וליהנות מתוספת מהירה לכל ארוחה.

על ידי שף בני בן-דוד

מתכון לרוטב בולונז מקצועי

מתכון לספגטי ברוטב בולונז מקצועי עם גזר, בצל ועגבניות. רוצים להכין פסטה ברוטב מעניין? אם נמאס לכם מהרטבים הרגילים אתם מוזמנים לנסות את המתכון הבא לרוטב בולונז מקצועי, מגרה וטעים.

על ידי FoodisGood

פסטה טונה • פסטה ברוטב עגבניות וטונה עסיסי

מתכון להכנת פסטה טונה מהירה, בעצם מדובר ברוטב בולונז טונה והוא מעולה לארוחת צהריים קלילה ליום ראשון או לכל יום בשבוע, פסטה ברוטב עגבניות וטונה, רוטב מזין, בריא והכי חשוב - טעים. כל אחד יכול!

על ידי אילנית בניזרי

אולי יעניין אותך גם..

דילוג לתוכן