FoodisGood

פיתות במחבת • מתכון קל שתמיד מצליח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
בדיוק בזמן לעונת המנגלים – מתכון מנצח להכנת פיתות במחבת, קריספיות וטעימות במיוחד. את הבצק מכינים בקלות והתוצאה מושלמת לעל האש או לכל מטרה אחרת.

זמן עבודה: 20 דקות | 15 פיתות

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים קמח, שמרים סוכר ומלח.
    מוסיפים שמן זית ומים ולשים היטב עד לקבלת כדור בצק אחיד.
  2. משמנים קערה, מניחים את הבצק בפנים ומכסים במגבת, מתפיחים על השיש למשך שעה וחצי.
  3. מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים חזק להוצאת האוויר.
  4. מעצבים מן הבצק כ-15 כדורים, מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה.
  5. מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר של פיתה רגילה.
  6. מחממים מחבת שטוחה וגדולה על להבה גבוהה ומטגנים את הפיתות ללא שמן בין 3-4 דקות מכל צד.
  7. עורמים בצלחת ומגישים חם. בתאבון!

עוד מתכוני פיתות ביתיות מעולות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.