RINAT

http://on.fb.me/1wgK262

בוגרת לימודי קונדיטוריה בארץ ובחו"ל : מכללת השף, מוסים ושמרים - הנס וגלית ברטלה, שמרים סדנא אישית עם סטפן לייק מהנדס המזון של "שימרית", קורס שוקוליטיירים חודשיים, קורס טכנולוגיית אפיה 3 חודשים, קורס עוגות בחושות בצרפת בבית ספר LENOTRE קורס עוגות ראווה אישיות בפריס בבלואט, קורס עוגות ראווה עם ג'ואן מרטין מבלואט אצל אורן גירון, קורס מתקדם לקונדיטורים עם השף-קונדיטור אורן בקר
ניסיון מקצועי : אוונטג', מקס ברנר, קפה איטליה ועצמאית

המתכונים שלי
זמן הכנה
דירוג
טארט שזיפים מקצועי קטגוריה: עוגות, קינוחים
סוג מטבח: מטבח צרפתי
שיטת בישול: אפיה
2 שעות 25 דקות
מוס מסקרפונה קרמבל פיסטוקים קטגוריה: קינוחים
סוג מטבח: מטבח צרפתי
שיטת בישול: אפיה
50 דקות
עוגת מוס שמנת ולוטוס קטגוריה: עוגות
סוג מטבח: מטבח צרפתי
שיטת בישול: ללא אפייה
35 דקות
פאי מוס גבינת תותים קטגוריה: עוגות, קינוחים
סוג מטבח: מטבח צרפתי
שיטת בישול: אפיה
1 שעה 5 דקות

לא נמצאו דירוגים.

לא נשמרו מתכונים.