RINAT
בוגרת לימודי קונדיטוריה בארץ ובחו"ל : מכללת השף, מוסים ושמרים - הנס וגלית ברטלה, שמרים סדנא אישית עם סטפן לייק מהנדס המזון של "שימרית", קורס שוקוליטיירים חודשיים, קורס טכנולוגיית אפיה 3 חודשים, קורס עוגות בחושות בצרפת בבית ספר LENOTRE קורס עוגות ראווה אישיות בפריס בבלואט, קורס עוגות ראווה עם ג'ואן מרטין מבלואט אצל אורן גירון, קורס מתקדם לקונדיטורים עם השף-קונדיטור אורן בקר
ניסיון מקצועי : אוונטג', מקס ברנר, קפה איטליה ועצמאית
לא נמצאו דירוגים.
לא נשמרו מתכונים.