קטגוריה: בשר

מתכון לבורקס בשר אישיים מבצק עלים או פילאס

בדרך כלל אני מכינה 2 בורקסים ארוכים, אבל הפעם החלטתי לעבוד עוד טיפה ולהכין לבני משפחתי בורקסים אישיים (הם מאוד אהבו את הרעיון). מצרפת לכם את המתכון המנצח שלי לבורקס אישיים ממולאים בבשר בקר טחון מתובל. המתכון יחסית קל ומתקבלים בורקסים סופר טעימים. ניתן להכים בורקס בשר מבצק עלים או פליאס.

על ידי המטבח של שרית

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב

המתכון של אתי בן-שמעון לתחתיות ארטישוק במילוי בשר בקר טחון ברוטב עגבניות וירקות. מנה מעולה שמתאימה כמנה עיקרית בארוחת שבת או לארוחת צהריים מזינה ומשביעה.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון

חמין של שבת עם בשר, חומוס ושעועית

לאחדים זה חמין לאחרים זה הוא טבית, בכל מקרה, מדובר במאכל המנחם ביותר שניתן לאכול בשבת גשומה וחורפית. מי לא אוהבת חמין מוצלח? המתכון הבא של דבי וזאנה יסדר לכם את השבת עם חמין בשרי המכיל בשר, גרון הודו, תפוחי אדמה, בטטות, חומוס, שעועית וכל טוב...

על ידי FoodisGood

מרק בורשט – מרק כרוב רוסי מדהים

מרק בורשט הוא מרק כרוב רוסי עם טעם עמוק וצבע מיוחד. הבורשט הוא קבוצה שלמה של מרקים קרים וגם חמים שטעמם חמצמץ עם קורט מתיקות, והם מתובלים היטב. המרקים החמים מתאימים לחורף, המרקים הקרים לקיץ.

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן

לחם אחיד ממולא בשר וצנוברים

בדרך - כלל הייתי מעדיף לאפות את הלחם בעצמי, אבל במקרה הזה לחם אחיד יעשה עבודה מספיק טובה. ממליץ על המתכון הזה למי שרוצה ארוחה עשירה שלא לוקחת הרבה זמן ועבודה.

על ידי saar

אמפנדס בשר ביתיים

כיסוני בצק ממולאים בבשר ופטריות שנקראים אמפנדס. האמפנדס אמנם דורשים קצת עבודה אבל המאפה שמתקבל הוא טעים ושווה את זה. אפשר למלא את הכיסונים בכל מיני מליות, אני בחרתי במלית בשר ופטריות.

על ידי FoodisGood

מרק שעועית לבנה עם בשר • הכי מומלץ לשבת

מתכון למרק פיקנטי שמתאים ממש לימי החורף - מרק שעועית לבנה עם בשר. כל הקיץ אני מחכה לתחילת החורף כדי להכין את המרק הזה, לפי דעתי הוא אחד המרקים המוצלחים ביותר. אפשר להכין עם שעועית לבנה קפואה או משימורים.

על ידי המטבח של שרית