שיטת בישול: אפיה

לחם בננה קלאסי

יש לכם בננות בשלות מידי ואתם לא יודעים מה לעשות איתן? הנה מתכון פשוט וקל ללחם בננות קלאסי. השתמשו בבננות בשלות מידי, ככל שהבננה בשלה יותר, כך יתקבל לחם מתוק וטעים יותר. אגוזים הם לא חובה אבל אם תוסיפו פקאנים ואגוזי מלך - לא תתחרטו על כך.

על ידי FoodisGood

עוגיות 144 – עוגיות נוטלה מ-3 מרכיבים בלבד

מתכון לעוגיות 144- עוגיות נוטלה טעימות ב-3 מרכיבים בסיסיים בלבד. השם ניתן להן בכדי לזכור את כמות המרכיבים : 1 ביצה, 4 כפות קמח ו-4 כפות נוטלה. אז אם יש לכם חשק לעוגיה מתוקה ליד הקפה אבל אין לכם כוח לעבוד, העוגיות האלו מתאימות בדיוק לכם.

על ידי FoodisGood

עוגת גזר בחושה עם אגוזים ב-10 דקות עבודה

מתכון לעוגת גזר קלה והכי טובה שתטעמו. בנוסף, המתכון הוא פשוט וקל כך שגם אם אתם לא אופים מנוסים, היכנסו למטבח והכינו את העוגה הפשוטה והטעימה הזאת. עוגה מהירה שמכינים בצי'ק.

על ידי FoodisGood

טארט פטל אדום עם בצק שקדים פריך

טארט פטל חלומי מבצק פריך - קינוח קיצי נהדר לאירוח או סתם להתפנק. מתכון המתאים למומחים באפייה. את הטארט ניתן להכין עם תותים, פטל אדום או פטל שחור (ניתן גם לשלב).

על ידי FoodisGood