שיטת בישול: טיגון

מתכון לפיתות ביתיות במחבת

פיתות טריות הן מעדן, במיוחד אם אין כלל צורך להפעיל תנור. מתכון פשוט וקל לפיתות או לאפות על המחבת שיוצאות טריות ומקצועיות כמעט כמו במאפייה.

על ידי FoodisGood

גוזלמה – מאפה תרד וגבינות טורקי

גוזלמה הוא מאפה ביתי טורקי של תרד וגבינות. בניגוד למאפים אחרים, את המאפה הזה מטגנים במחבת. מה שמיוחד בגוזלמה הוא שהוא קל להכנה ומוכן בתוך חצי שעה בלבד. כמו כן, ניתן להכין אותו עם מגוון מילויים. הנה מתכון מעולה לגוזלמה טורקי במילוי תרד וגבינות פרמז'ן, צ'דר ופטה.

על ידי FoodisGood

ערוק – קציצות ירק עירקיות מטוגנות

קציצות שנחטפות עוד לפני שיצאו מהמחבת! קציצות ערוק אלו קציצות ירק עירקיות מטוגנות שתמיד תמיד נגמרות, יש בהן תפוחי אדמה, פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים. מומלץ מאוד להכין בשישי בבוקר ולאכול עם חלה טרייה.

על ידי המטבח של שרית