FoodisGood

Foodisgood

מטבח מזרח אירופאי

לטקס – לביבות תפוחי אדמה לחנוכה

הלביבות הפשוטות להכנה הללו טעימות כל-כך שהן חמות ומתאימות במיוחד לחג החנוכה. מתכון קל ללטקס, המכונות גם לביבות תפוחי אדמה מטוגנות. הלטקס מלוחות, לכן מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה, יוגורט או סלט ביצים..

על ידי FoodisGood

קיש תפוחי אדמה וגבינות

קיש תפוחי אדמה שיכול להוות מנת פתיחה, מנה עיקרית, או סתם נשנוש בין ארוחות. טעים! :)

על ידי MisterCupcake

מרק גולש הונגרי מעולה • מתכון שאתם חייבים לנסות

מתכון למרק גולש הונגרי אמיתי. בשר הגולש חייב להיות רך מאוד כדי שישתלב היטב במרק, חשוב לבחור בבשר איכותי ולבשל את המרק בסיר גדול וכבד בכדי לקבל מרק גולש הונגרי אמיתי.

על ידי FoodisGood

מרק שעועית לבנה עם בשר • הכי מומלץ לשבת

מתכון למרק פיקנטי שמתאים ממש לימי החורף - מרק שעועית לבנה עם בשר. כל הקיץ אני מחכה לתחילת החורף כדי להכין את המרק הזה, לפי דעתי הוא אחד המרקים המוצלחים ביותר. אפשר להכין עם שעועית לבנה קפואה או משימורים.

על ידי המטבח של שרית

פולנטה – ממליגה רומנית ב-15 דקות

אני רומניה וגדלתי על ממליגה, או בשפת השפים המקצועיים פולנטה. אני זוכרת שלא היה עובר שבוע מבלי שאכלנו ממליגה, במיוחד בחורף, אמא הייתה מכינה ממליגה פרווה צ'יק צ'אק ומגישה לנו עם כבדים או סלט ירקות. היום אני מכינה ממליגה חלבית עם שמנת לבישול וגבינת פרמז'ן ב-15 דקות, ממש קל ופשוט ומזכיר נשכחות..

על ידי המטבח של שרית

סלט חצילים ועגבניות רומני

על סלט החצילים הרומני שלי לא מוותרים בשישי, הוא ועוד כמה סלטים מוצלחים הפכו להיות נוהל קבוע אצלי בבית. הילדים אוהבים את זה והמבוגרים עוד יותר. המתכון קל ופשוט והסלט בריא מאוד וממש דל בקלוריות. אני אוהבת להכניס חלה לתנור ולהוציא ממש לפני ההגשה.

על ידי המטבח של שרית