סוג מטבח: מטבח עירקי

סמבוסק חומוס עירקי מנצח

מתכון מנצח לסמבוסק חומוס מהעדה העירקית. כל השלבים להכנת סמבוסק חומוס מוצלח במיוחד - הכנת הבצק, המילוי והרכבה וטיגון הסמבוסק. בתאבון..

על ידי amihud pery

קובה סלק עיראקי • מתכון קל + טיפ לצבע אדום מושלם

כל השלבים להכנת מרק קובה סלק אדום אמיתי! מתכון לבצק סולת רך, מילוי קציצות בשר טעים ומרק הסלק המוכר. וגם - מתכון למילוי פטריות צמחוני לקובה.

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)

חמין בורגול אדום מהיר ב-3 שעות בלבד

המתכון הזה לחמין בורגול הוא בין המתכונים הטובים ביותר שהכנתי אי פעם, אפילו אני הופתעתי מהתוצאה. לא להאמין שהחמין מוכן בתוך 3 שעות בלבד! אני קוראת לו חמין בורגול אדום כיוון שהבורגול מקבל צבע אדום מגרה.

על ידי המטבח של שרית

קובה פטטה – קציצות תפוחי אדמה ובשר

מתכון לקובה פטטה מהמטבח העירקי שלמדתי מחמותי - קציצות מטוגנות מבצק תפוחי אדמה במילוי בשר. מומלץ מאוד להכין כמות כפולה כי זו היא הקובה הטעימה ביותר! אצלי היא נחטפת מהמחבת!

על ידי המטבח של שרית

עוגיות בעבע תמרים מהמטבח העירקי

מתכון לעוגיות בעבע בת'מר - עוגיות במילוי תמרים נוסח יהדות עירק. עוגיות ביתיות טעימות במיוחד שמתאימות מאוד לפורים או לכל יום אחר.

על ידי המתכונים של אמונה בוארון

טבית עירקי – אורז אדום ועוף

את הטבית העירקי מכינים בסיר אחד, מעט מאוד עבודה, 12 שעות על פלטה ומוכן! טבית עירקי של אורז אדום ועוף - הכי פשוט, הכי טעים! ניתן להכין גם עם בשר.

על ידי אילנית בניזרי

חמוצי לפת כבושה בסלק

לפת כבושה בצנצת וואקום עם סלק - הכנה קלה מאוד. יש להתאזר בסבלנות כ-5 ימים עד לכבישת הלפת ואיחוד טעים, אך לאחר 5 ימים מתקבלת לפת כבושה עם טעם וצבצע יפים.

על ידי המטבח של שרית

מתכון לקובה דלעת וסלרי

מתכון לקובה דלעת שכל אחד יכול להכין - את הקובות ממלאים בבשר טחון ומבשלים במרק עגבניות וסלרי מושלם. במתכון תמצאו הדרכה להכנת בצק סולת, מילוי בשר ומרק לקובה,

על ידי אילנית בניזרי

קציצות בורגול מטוגנות (צמחוני)

אלתור של הרגע האחרון הוביל למתכון יוצא מן הכלל לקציצות בורגול מטוגנות שנחטפות בשנייה שיוצאות מהמחבת. אני ממליצה מניסיון שלי להכין כמות גדולה של קציצות מראש פשוט כיוון שההכנה לוקחת זמן והקציצות נגמרות מהר מאוד.

על ידי המטבח של שרית