
קינוח ג’לי תות ומוס שוקולד לבן אישי
על ידי המתכונים של אתי ממן קינוחים
קינוחים אישיים בכוסות זה הלהיט החדש. שילוב של שכבת ג'לי תות מדליקה עם מוס שוקולד לבן ותותים טריים מספק לנו קינוח מרשים וטעים שמאוד מומלץ להכין לאירוח.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
45 דקות
45 דקות
הוראות הכנה
הכנת מוס שוקולד לבן
בכוס שמים ג'לטין עם חלב, מערבבים ומניחים בצד.
במיקרוגל מחממים 1 שמנת מתוקה עד לרתיחה, לתוך קערת השמנת שוברים את השוקולד הלבן, ממתינים כמה שניות ומערבבים היטב עד לתערובת חלקה ובלי גושים.
מחממים במיקרוגל לכמה שניות את הג'לטין (ששמנו בצד) מוסיפים לתערובת ומערבבים.
מקציפים 1 שמנת מתוקה ומקפלים לתוכה את תערובת השוקולד.
הרכבת כוסות קינוחים אישים
להכין את הג'לי לפי ההוראות באריזה, לחלק לכוסות או גביעים.
להניח את הכוסות בהטיה ולהכניס תות לכל כוס.
להכניס למקרר ל- 20 דקות לערך.
להוציא ולמלא מוס שוקולד לבן במקום שנשאר בכוס.
להכניס למקרר ל- 10 דקות עד שהמוס מתקשה מעט.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
8 דירוגים וחוות דעת

שיר
09/04/2017
עיצוב מקסים!!!

שירן
06/02/2016
היי,
איך ניתן לשים את
הכוסות בהטייה זה לא יהיה יציב ונוח..

19/12/2015
היי לימור,
הקינוח מתאים לכ 7-8 כוסות.

19/12/2015
היי ניצן,
הקינוח לא נוסה בגרסה פרווה.

לימור
17/12/2015
היי, לכמה כוסות הכמות מספיקה?

ניצן
11/07/2015
הי, האם ניתן לעשות את הקינוח פרווה? שמנת צימחית וחלב סויה?

20/05/2015
היי מור,
המתכון לא נוסה עם גבינה ובהחלט יכול להיות שהגבינה תכביד על המוס, מה שיגרוס לקינוח להתפרק.

מור
20/05/2015
ניתן להוסיף לשמנת גבינה כן לתת לו טאץ של שבועות? או שזה יפיל הכל?
