

מרק גולש ליום קר – פשוט טעים
על ידי פשוט טעים (סדנאות בישול) מרקים
המתכון של ערן אייזן (פשוט טעים) למרק גולש בבישול ארוך, מרק מחמם עצמות שמתאים בדיוק לימי החורף הקרים. הגישו לצד לחם עם מיונז וסחוג ותקבלו מנה עיקרית טעימה, מזינה ומשביעה.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 3 שעות 45 דקות
30 דקות
3 שעות 15 דקות
3 שעות 45 דקות
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל, השום, הפלפל החריף והבשר כ- 4 דקות ומשחימים.
מוספים את הגזר, סלרי, תפוחי אדמה ושעועית וממשיכים לערבב כ- 5 דקות. מוספים את השעועית ועל הכל שופכים תערובת תבלינים (מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה, כורכום כולם בנדיבות).
מערבבים הכל בסיר עוד מספר דקות ואח״כ מוספים 2 יח׳ של רסק עגבניות...בשלב זה מוספים מים רותחים עם קצה הסיר.
מעבירים את הסיר לאש קטנה, מכסים, תפילה קטנה... ומשאירים כ- 3 שעות בבישול איטי...
בהגשה, קוצצים את הכוסברה ולייד לחם עם מיונז וסחוג.
עכשיו גם אתם מוכנים ליום קר... בתיאבון
*שימו לב: מצאנו את המתכון למרק גולש מנצח: מרק גולש הונגרי מעולה
אלו הם 5 המרקים הכי פופולרים:
לעוד מרקים מדהימים כנסו לכאן: אוסף מרקים קלים וטעימים
לעוד מתכונים מוצלחים מבית היוצר של פשוט טעים:
https://www.facebook.com/eran.eisen.5