מרק כרישה טבעוני

על ידי MR.vegan  , , ,

מרק סמיך, בריא ומענג עם טעם עמוק של כרישה. היום אני משתף אתכם במתכון קל למרק כרישה סמיך, עם תפוחי אדמה וטעם נהדר.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • 5-6 קעריות מרק

מצרכים למתכון

3 כפות שמן

2 תפוחי אדמה אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות

2 כרישות גדולות, נקיות ופרוסות דק

3 כוסות ציר מרק ירקות (או מאבקה)

מלח ופלפל לפי הטעם

1 כף מיץ מלימון

מעט פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

בסיר מרק גדל נחמם את השמן על אש בינונית. נוסיף את הכריש ואת תפוחי האדמה. נבשל,תוך ערבוב מי פעם, במשך 10 דקות., עד שהירקות מתרככים ומשחימים מעט.

נוסיף את ציר מרק הירקות נביא לרתיחה. ננמיך את הלהבה ונבשל במשך 20 דקות. ,או עד שהירקות רכים מאוד.

בעזרת מוט בלנדר ידני נטחן את כל הירקות עד לקבלת תערובת חלקה מאד. נתבל במלח, פלפל ולימון ונערבב.

נמזוג לקעריות הגשה ונפזר מעט פטרוזיליה קצוצה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

זאב צ.

15/08/2017

אני ריסקתי רק את הכרשה. את הגזר ותפוחי האדמה השארתי בקוביות. יצא טעים כבמתכון רק עם משהו ללעוס.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00