קציצות דגים מטוגנות עם קמח מצה

על ידי FoodisGood  ,

המתכון של טובה ש. לקציצות דגים מטוגנות עם קמח מצה. קציצות מעולות לפסח ולכל השנה שילדים וגדולים אוהבים! קציצות מושלמות שנחטפות מהמחבת.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 20 דקות

    35 דקות

    55 דקות

  • כ-25 קציצות

מצרכים למתכון

300 גרם דג מלרוזה או בקלה צעיר

300 גרם דג נסיכת הנילוס

מיץ לימון

1 בצל גדול מאוד קצוץ דק (בסכין)

3-4 שיני שום כתוש

חופן גדול של כוסברה קצוצה

4 כפות קמח מצה

2 ביצים

מעט כמון (כ-1/2 כפית)

מלח

פלפל לבן

הוראות הכנה

להשרות הדגים במיץ לימון ומלח כ-1/2 שעה, לשטוף ולטחון (אפשר לקנות גם טחון בחנות)

לסחוט את הדגים ולהוציא נוזלים.

לסחוט את הבצל הקצוץ

לערבב בקערה: דגים, בצל (אחרי שסחטנו אותם) ואת כל יתר החומרים-להניח למנוחה 1/2 שעה.

ליצור קציצות שטוחות בצורת אליפסה

לטגן (בשמן קנולה-הרבה שמן אך לא ממש עמוק)

והטיפ שלי: לטגן קציצה אחת, לבדוק ולשפר טעמים

בתיאבון

לא לוותר על כמון, שום, וקמח מצה - הם עושים את כל הטעם הריח והקריספיות !!!

איזה כיף שכבר פסח! הבית נקי וכולם מחכים למאכלי החג המסורתיים. אם אתם אוהבים את פסח כמונו, אתם בטוח תאהבו את העמודים הבאים:

ואם אתם מחפשים רעיונות נוספים - בקרו במדור פסח באתר: מתכונים לפסח - כל המתכונים לחג בעמוד אחד

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

אורלי

11/03/2018

קציצות דגים מטוגנות עם קמח מצה חבל על הזמן וגם לא לפסח….

נעומי

14/04/2016

מעולה…. אפילו טעים יותר עם קצת פלפל חריף קצוץ

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00