פאד-תאי עוף אמיתי מאטריות אורז

על ידי amihud pery  

גיחה לתאילנד לארוחת ערב וחוזרים. פאד תאי עוף וירקות ברוטב אסיאתי. מתכון קל ומושלם לארוחה משביעה ומהנה!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • 3 מנות

מצרכים למתכון

לפאד-תאי

חבילת אטריות אורז

200 גרם חזה עוף דק, חתוך לרצועות או קוביות

בצל ירוק קצוץ (כמות לפי הטעם)

נבטים (כמות לפי הטעם)

2 ביצים טרופות

לרוטב אסיאתי

1 בקבוק רוטב פאד-תאי מוכן

מיץ מליים אחד

3 כפות רוטב דגים

כלים מיוחדים

ווק

הוראות הכנה

את חבילת אטריות האורז משרים במים כשעתיים.

מערבבים רוטב פאד-תאי עם קצת מים ומיץ ליים.

בווק מקפיצים את העוף, מוסיפים את הביצה הטרופה עד שכמעט מוכנה.

מוסיפים את האטריות, הבצל הירוק והנבטים.

מוסיפים את הרוטב ומקפיצים עד שמוכן.

מגישים חם, בתאבון..

את הפאד-תאי מגישים לצד לימון ובוטנים.
ניתן לקשט בעלים ירוקים, פרוסות פלפל חריף וכד'..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00