פאי תפוחים – מתכון לחג המנגלים

על ידי סער אהרוני  

פאי תפוחים שעושים על מנגל לוהט - אם נשאר לכם מקום בבטן לקצת מתוק, זה המתכון בשבילכם.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • 6

מצרכים למתכון

רבע כוס מחמאה מומסת

4 כוסות של גפרורי תפוחי עץ

חצי כוס של אבקת סוכר

חצי כוס של מחית תפוחי עץ

רבע כוס סוכר חום

חצי כפית קינמון

כפית קורנפלור

שליש כוס של עוגיות חמאה או עוגיות לוטוס טחונות גס

6 מנג'טים מאלומניום

הוראות הכנה

בתנאי שטח תערבבו בסיר או בקערה סוכר, שברי עוגיות, קינמון, קורנפלור ואבקת סוכר.

בקערה נוספת שימו את גפרורי תפוחי העץ ואת מחית תפוחי העץ, תערבבו קצת.

בתחתית של המנג'ט שימו שכבה דקה של התערובת מהסיר, ואז שימו קצת מהתערובת תפוחי עץ ושוב לסגור בתערובת שברי העוגיות והסוכר.

עכשיו תנו לה מקלחת של מחמאה... או חמאה אם אתם לא שומרים כשרות או במקרה שעשיתם מנגל טבעוני/צמחוני.

מה שיקרה זה שיווצר קרמל משגע מהסוכר, תפוחי העץ יגירו נוזלים מתוקים לתוך הבסיס של הפאי... דמיינו...

בעצם למה לדמיין..ז ה אצלכם בעוד כמה ימים על הגריל, תופתעו כמה זה קל.

חשוב שהגריל יהיה ממש חם כדי שיווצר קרמל איכותי מהסוכר

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00