
פאי תפוחים – מתכון לחג המנגלים
על ידי סער אהרוני קינוחים
פאי תפוחים שעושים על מנגל לוהט - אם נשאר לכם מקום בבטן לקצת מתוק, זה המתכון בשבילכם.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
15 דקות
35 דקות
50 דקות
- 6
הוראות הכנה
בתנאי שטח תערבבו בסיר או בקערה סוכר, שברי עוגיות, קינמון, קורנפלור ואבקת סוכר.
בקערה נוספת שימו את גפרורי תפוחי העץ ואת מחית תפוחי העץ, תערבבו קצת.
בתחתית של המנג'ט שימו שכבה דקה של התערובת מהסיר, ואז שימו קצת מהתערובת תפוחי עץ ושוב לסגור בתערובת שברי העוגיות והסוכר.
עכשיו תנו לה מקלחת של מחמאה... או חמאה אם אתם לא שומרים כשרות או במקרה שעשיתם מנגל טבעוני/צמחוני.
מה שיקרה זה שיווצר קרמל משגע מהסוכר, תפוחי העץ יגירו נוזלים מתוקים לתוך הבסיס של הפאי... דמיינו...
בעצם למה לדמיין..ז ה אצלכם בעוד כמה ימים על הגריל, תופתעו כמה זה קל.
חשוב שהגריל יהיה ממש חם כדי שיווצר קרמל איכותי מהסוכר
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!