גלילות פרגיות במילוי אורז ופטריות

על ידי ליאת קאדר  

מתכון למנה עיקרית מיוחדת ומרשימה - גלילות פרגיות במילוי תערובת טעימה במיוחד של אורז ופטריות. ניתן להחליף את תערובת המילוי במה שאוהבים: צימוקים, בשר טחון, בורגול ירקות או מה שבוחרים.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
  • 45 דקות

    50 דקות

    1 שעה 35 דקות

  • 8 מנות

מצרכים למתכון

8 נתחי פרגיות עם העור, ללא עצם

1 בצל קצוץ

4 פטריות גדולות קצוצות

1/2 כוס אורז לבן

1/2 כוס מים

תבלינים: מלח, פלפל שחור, פלפל גרוס, אבקת מרק, מעט כורכום מעט פפריקה, בהראט, דבש, כוסברה ירוקה יבשה.

מים

הוראות הכנה

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ומטגנים.

מבשלים 1/2 כוס אורז עם 1/2 כוס מים וכפית שמן עד לאידוי (בישול חלקי).

מערבבים את תערובת הבצל והפטריות עם האורז, מוסיפים תבלינים.

ממלאים את נתחי הפרגיות, שמים בקצה כל פרגית מעט מתערובת האורז והפטריות ומגלגלים. מסדרים את הפרגיות הממולאות על מגש עם נייר אפייה, כאשר הקיפול כלפי מטה.

מכינים תערובת משיחה המורכבת מדבש, מים, שמן, פפריקה, כורכום, פלפל שחור, אבקת מרק, מלח כוסברה ירוקה יבשה ובהראט. את התערובת שופכים על הפרגיות.

מוסיפים מים על ל- 1/2 מגובה הפרגיות. מזלפים מעל דבש, מפזרים שומשום ומכסים בנייר כסף.

מחממים תנור טורבו 180 מעלות ומבשלים עד להשחמה. בעשר הדקות האחרונות מסירים את הנייר כסף.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

דולף

19/07/2017

יאמייי!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00