
גלילות פרגיות במילוי אורז ופטריות
מתכון למנה עיקרית מיוחדת ומרשימה - גלילות פרגיות במילוי תערובת טעימה במיוחד של אורז ופטריות. ניתן להחליף את תערובת המילוי במה שאוהבים: צימוקים, בשר טחון, בורגול ירקות או מה שבוחרים.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
-
45 דקות
50 דקות
1 שעה 35 דקות
- 8 מנות
הוראות הכנה
מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ומטגנים.
מבשלים 1/2 כוס אורז עם 1/2 כוס מים וכפית שמן עד לאידוי (בישול חלקי).
מערבבים את תערובת הבצל והפטריות עם האורז, מוסיפים תבלינים.
ממלאים את נתחי הפרגיות, שמים בקצה כל פרגית מעט מתערובת האורז והפטריות ומגלגלים. מסדרים את הפרגיות הממולאות על מגש עם נייר אפייה, כאשר הקיפול כלפי מטה.
מכינים תערובת משיחה המורכבת מדבש, מים, שמן, פפריקה, כורכום, פלפל שחור, אבקת מרק, מלח כוסברה ירוקה יבשה ובהראט. את התערובת שופכים על הפרגיות.
מוסיפים מים על ל- 1/2 מגובה הפרגיות. מזלפים מעל דבש, מפזרים שומשום ומכסים בנייר כסף.
מחממים תנור טורבו 180 מעלות ומבשלים עד להשחמה. בעשר הדקות האחרונות מסירים את הנייר כסף.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
דולף
19/07/2017
יאמייי!!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!