
קציצות קינואה תפוח אדמה ועדשים
על ידי איילה מתכונים בריאים, קציצות
מתכון שמתאים לסכרתיים שבינינו, מבית מטבחה של פירגה הנהדרת 🙂
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
20 דקות
40 דקות
1 שעה
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
לבשל את העדשים והקינואה ביחד בסיר גדול מלא מים רותחים. לבדוק אחרי 15 דקות שהם רכים, אם לא, להמשיך לבשל עוד כמה דקות ולסנן את עודף המים.
לשים בקערה את כל מצרכי הקציצות, כולל השמן וללוש.
לטגן את הקציצות במעט שמן לצבע שזוף מ-2 הצדדים (אפשר להניח על נייר אפיה ולאפות את הקציצות בתנור).
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











