קרוקנטים תפוחי אדמה ובצל

על ידי מהמטבח של אורלי  

מתכון קל לתוספת טעימה במיוחד - קרוקנטים תפוחי אדמה ובצל בתיבול משגע. מתכון קל להכנה שמשלים כל ארוחה טובה. היופי במתכון הוא שבסוף התהליך מתקבלת תוספת שנראית כמו תפוחי אדמה, אך הטעם משודרג להפליא!

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 40 דקות

    45 דקות

    1 שעה 25 דקות

  • כ-40 קרוקנטים

מצרכים למתכון

קילו תפוחי אדמה

כוס שבבי בצל

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס כוסברה קצוצה

כוס קמח

כוס וחצי פירורי לחם

2 ביצים

מלח

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים לריכוך ומועכים.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומשאירים בצד לצינון.

מחממים שמן חצי עמוק ובידיים מעט רטובות מגלגלים חופן מתערובת תפוחי האדמה לצורת קובה קטנה.

מטגנים היטב מכל הצדדים ומוציאים לנייר סופר.

בתאבון..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00