
קרוקנטים תפוחי אדמה ובצל
על ידי מהמטבח של אורלי תוספות
מתכון קל לתוספת טעימה במיוחד - קרוקנטים תפוחי אדמה ובצל בתיבול משגע. מתכון קל להכנה שמשלים כל ארוחה טובה. היופי במתכון הוא שבסוף התהליך מתקבלת תוספת שנראית כמו תפוחי אדמה, אך הטעם משודרג להפליא!
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
40 דקות
45 דקות
1 שעה 25 דקות
- כ-40 קרוקנטים
מצרכים למתכון
קילו תפוחי אדמה
כוס שבבי בצל
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
כוס קמח
כוס וחצי פירורי לחם
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים לריכוך ומועכים.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומשאירים בצד לצינון.
מחממים שמן חצי עמוק ובידיים מעט רטובות מגלגלים חופן מתערובת תפוחי האדמה לצורת קובה קטנה.
מטגנים היטב מכל הצדדים ומוציאים לנייר סופר.
בתאבון..

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!