ממתק תפוחי עץ בקרמל

על ידי FoodisGood  

מי לא זוכר את סוכריות תפוחי העץ על מקל שנמכרות בכל יום עצמאות? זו היא גרסה של הסוכריות המתוקות הללו, רק שהפעם, במקום הציפוי האדום, התפוחים מצופים בקרמל איכותי.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 20 דקות

    10 דקות

    30 דקות

  • 6-8 תפוחים

מצרכים למתכון

1 כוס סוכר

1 כוס סירופ תירס

קורט מלח

1/4 כוס חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

פחית קטנה של חלב מרוכז

6-8 תפוחי עץ שלמים

6-8 מקלות ארטיק

הוראות הכנה

לכל תפוח עץ מחדירים מקל ארטיק. מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה משומן מעט.

בסיר בינוני מחממים סוכר, סירופ תירס ומלח על אש נמוכה. מערבבים בלי הפסקה עד שגרגירי הסוכר נמסים לגמרי.

מוסיפים חמאה וחלב מרוכז לאט לאט תוך כדי ערבוב איטי כדי לא לאפשר לסירופ להפסיק לרתוח.

מסירים מהאש, מערבבים עם תמצית וניל ומיד טובלים כל תפוח עץ בקרמל. מעבירים לנייר אפייה ומניחים את התפוחים על ה"ראש".

לאחר הקירור ניתן לעטוף כל תפוח עץ בניילון ולחלק כמתנות בגן הילדים, ראש השנה וכד'..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00