
ממתק תפוחי עץ בקרמל
על ידי FoodisGood קינוחים
מי לא זוכר את סוכריות תפוחי העץ על מקל שנמכרות בכל יום עצמאות? זו היא גרסה של הסוכריות המתוקות הללו, רק שהפעם, במקום הציפוי האדום, התפוחים מצופים בקרמל איכותי.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- 6-8 תפוחים
הוראות הכנה
לכל תפוח עץ מחדירים מקל ארטיק. מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה משומן מעט.
בסיר בינוני מחממים סוכר, סירופ תירס ומלח על אש נמוכה. מערבבים בלי הפסקה עד שגרגירי הסוכר נמסים לגמרי.
מוסיפים חמאה וחלב מרוכז לאט לאט תוך כדי ערבוב איטי כדי לא לאפשר לסירופ להפסיק לרתוח.
מסירים מהאש, מערבבים עם תמצית וניל ומיד טובלים כל תפוח עץ בקרמל. מעבירים לנייר אפייה ומניחים את התפוחים על ה"ראש".
לאחר הקירור ניתן לעטוף כל תפוח עץ בניילון ולחלק כמתנות בגן הילדים, ראש השנה וכד'..
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!