בראוניז שוקולד כשרים לפסח ב-10 דקות עבודה
על ידי מהמטבח של אורלי
אם אין לחם - תאכלו עוגות! מתכון מעולה לעוגת בראוניז משגעת, כשרה לפסח והכי חשוב - טעימה במיוחד! בראוניז מעולים, נימוחים בפה ומלאים בשוקולד. דרך מעולה ליהנות מקינוח לפסח מקמח מצה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
10 דקות
30 דקות
40 דקות
- תבנית מלבנית 33×27
מצרכים למתכון
4 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות גדושות שוקולד שחר
1/4 כוס קקאו
1/2 שקית אבקת אפייה
1/2 כוס קמח מצה
חפיסת שוקולד בכל טעם שתבחרו
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים חומרים רטובים. מוסיפים קקאו, א. אפייה וקמח מצה ומאחדים.
מרפדים תבנית מלבנית 33×27 בנייר אפייה ומרססים מעט ספריי שמן או חמאה.
משטחים את התערובת.
שוברים אתה הקוביות של השוקולד ומפזרים על התערובת.
אופים את הבראוניז ב 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
מקררים וחותכים לקוביות בגודל של בראוניז.
1 דירוגים וחוות דעת
חיה נקש
העוגה הכשרה הזו היא נפלאה, תודה על המתכון יצא לי טעים ופשוט.