FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מתכון לעוגיות בוטנים מושלגות

על ידי Helena Ben Hamo  

מתכון פשוט וטעים לעוגיות בוטנים מרוקאיות מושלגות. העוגיות המסורתיות שמתאימות למימונה, לפסח או סתם ליד הנס בבוקר. עם כמה מצרכים פשוטים ו-15 דקות עבודה תקבלו עוגיות בוטנים מושלמות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • כ- 40 עוגיות בוטנים

מצרכים למתכון

3 כוסות בוטנים קלויים טחונים

1 כוס סוכר

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית ציפורן

2 ביצים

אבקת סוכר

הוראות הכנה

את הבוטנים הקלויים והטחונים מניחים בבלנדר יחד עם כוס סוכר וטוחנים ביחד.

מוסיפים לתערובת הבוטנים והסוכר קינמון וציפורן ומערבים היטב.

מוסיפים לקערה ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים עד שהביצים נבלעות ומתקבל בצק עוגיות אחיד.

מניחים את הבצק למנוחה של רבע שעה בטמפרטורת החדר.

מכינים קערה עם אבקת סוכר ומכינים את עטרות הנייר.

מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים מגלגלים את העוגיות באבקת הסוכר ומניחים בעטרות הנייר.

אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 15 דקות ולא יותר. אין לפתוח את התנור לפני 15 דקות האפייה.

5 דירוגים וחוות דעת

רינה צ.

שלום
כמה קריטי הציפורן בעוגיות הבוטנים?
אני מבינה שזה מוסיף אבל זה תבלין שאני משתמשת בו. ואני רוצה לנסות העוגיות המושלגות האלה לקראת ליל הסדר.

דורית

כמה זמן ניתן לשמור בקופסא ושישארו טריים ??

אילנה

אני שמה שתי כוסות בוטנים ועל זה כוס סוכר.

היי רעות,
יש למדוד 3 כוסות של בוטנים טחונים.

רעות

שאלה לגבי כמו הבוטנים- האם לקחת 3 כוסות בוטנים ולטחון או למדוד 3 כוסות של בוטנים טחונים?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן