FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

עוגת מייפל ואגוזים פרווה בחושה

על ידי FoodisGood  

מתכון לעוגת מייפל עם מיץ תפוזים ואגוזים. עוגה בחושה פרווה, קלה מאוד להכנה וטעימה כל-כך, שכל האורחים יבקשו עוד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים למתכון

לעוגת מייפל

1/2 כוס שמן

כוס סוכר לבן

1/4 כוס סוכר חום (לא חובה)

4 ביצים

2 כוסות כוס מיץ תפוזים

2.5 כוסות קמח תופח

1/2 כפית קינמון (לא חובה)

מעל לכל עוגה (להכפיל כמויות)

1/2 אגוזי מלך קצוצים

1/4 כפית קינמון

1/2 כוס מייפל

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות

בקערה גדולה מערבבים היטב שמן, סוכר, ביצים, מיץ תפוזים, קמח וקינמון עד לקבלת בלילה אחידה.

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק מלבניות ומוזגים את הבלילה לכל תבנית, עד שהיא ממלאה כ-3/4 מגובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות. מיד בתום האפייה מחוררים עם סכין כ-15 חורים בעוגות ושופכים חצי מכמות סירופ המייפל. מסדרים אגוזי מלך ושופכים את שאר המייפל.

אם אתם אוהבים עוגות מייפל אתם חייבים להכיר את העוגה המנצח של מזל גרשון! למתכון >> עוגת מייפל מעולה

עוגות פרווה הן הפתרון המושלם לאחר ארוחה בשרית. יש לנו עוד כמה מתכונים לעוגות פרווה שכדאי להכיר וכמובן להכין 🙂

13 דירוגים וחוות דעת

היי עליזה, כן ניתן להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף לבלילה שקית אבקת אפייה.

עליזה

אפשר להשתמש בקמח רגיל?

חן

עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה! תודה רבה

אורנית

איזה עוגה טובה! תמיד הכנתי את העוגת מייפל של קרין גורן אבל בגלל שהיא חלבית והייתי צריכה עוגה פרווה הכנתי את שלך ויצאה ממש טובה!

היי אורטל,
2 כוסות מיץ תפוזים.

אורטל

2 כוסות מיץ תפוזים או כוס אחת ? (לא ברור מהמתכון ). תודה ☺

היי הדסה,
נין להשתמש בכמות מייפל לפי הטעם, גם פחות מכוס תעשה את העבודה.

הדסה

כוס מייפל זה כוס סירופ מייפל ? אם לא, יש אפשרות לדלל ?

לאילה

אני לא יודעת איזה מתכון היה לפני כן אבל אני הכנתי את המתכון הנוכחי ויצאה לי עוגה מעולה.
הטיפ שלי – לא להתקמצן על האגוזים ועל המייפל 🙂

אילה

אני הכנתי את העוגה כבר 3 פעמים לפי המתכון הקודם ויצא מעולה
לא יודעת למה לא הצליח לכם, אני מתלבטת אם לנסות את המתכון כפי שתוקן, מישהי ניסתה? יותר טוב?

היי נילי ועדנה,
לאחר פנייה לבעלת המתכון, המתכון תוקן ואכן הייתה טעות בכמות השמן.
תודה רבה על תשומת הלב.

עדנה

1 כוס שמן זה לא הרבה מדי?

נילי

הבלילה עלתה יותר מדי למעלה ונזלה מהצדדים ולא נאפתה בכלל יותר כמו דייסה. לא יודעת למה. חבל. 🙁

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן