
חיתוכיות בראוניז שיש שוקולד וגבינה
על ידי Linda's Home Made מתכונים צמחוניים, עוגות, קינוחים
הבראוניז שירשימו את האורחים - חיתוכיות עוגת ברוניז משויישת עם שוקולד וגבינה, תענוד לחייך ולעיניים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
20 דקות
25 דקות
45 דקות
- תבנית 22X24
הוראות הכנה
מתחילים בבראוניז - ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה.
מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים את הביצים הטרופות, תוך בחישה מהירה, ובסוך מוסיפים את הקמח והקקאו.
מערבבים רק עד לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
ממשיכים בתערובת הגבינה - מערבבים את הגבינה עם שאר המצרכים לתערובת אחידה.
משטחים מעל תערובת הבראוניז ומערבבים מעט עם סכין כדי ליצור צורת שיש.
אופים בחום בינוני 175 מעלות 30-35 דקות.
העוגה מוכנה כאשר השוליים מזהיבים מעט ומתייצבים.
העוגה נשמרת במקרר והרבה יותר טעימה למחרת כשהטעם והמרקם משתנים.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
היי נילי,
ניתן להוסיף מעט לגבינה ולהוריד מעט מהקמח.
לא כדאי להכפיל את כמות הגבינה אלא רק להוסיף כ100 גרם.
נילי
עוגה ממש קלילה להכנה, אבל יצאה לי קצת יבשה..האם ניתן להכפיל את כמות הגבינה? ולהוריד קמח?