חיתוכיות בראוניז שיש שוקולד וגבינה

על ידי Linda's Home Made  , ,

הבראוניז שירשימו את האורחים - חיתוכיות עוגת ברוניז משויישת עם שוקולד וגבינה, תענוד לחייך ולעיניים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • תבנית 22X24

מצרכים למתכון

לשכבת בראוניז

100 ג' שוקולד מריר

100 ג' חמאה

3/4 כוס סוכר

3 ביצים טרופות

כוס קמח

כף קקאו

לשכבת הגבינה

250 ג' גבינה 5%

2 כפות קורנפלור/קמח

1 ביצה

3-4 כפות סוכר

הוראות הכנה

מתחילים בבראוניז - ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת אחידה.

מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים את הביצים הטרופות, תוך בחישה מהירה, ובסוך מוסיפים את הקמח והקקאו.

מערבבים רק עד לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.

ממשיכים בתערובת הגבינה - מערבבים את הגבינה עם שאר המצרכים לתערובת אחידה.

משטחים מעל תערובת הבראוניז ומערבבים מעט עם סכין כדי ליצור צורת שיש.

אופים בחום בינוני 175 מעלות 30-35 דקות.

העוגה מוכנה כאשר השוליים מזהיבים מעט ומתייצבים.

מצננים וחותכים לריבועים.

העוגה נשמרת במקרר והרבה יותר טעימה למחרת כשהטעם והמרקם משתנים.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

20/03/2016

היי נילי,
ניתן להוסיף מעט לגבינה ולהוריד מעט מהקמח.
לא כדאי להכפיל את כמות הגבינה אלא רק להוסיף כ100 גרם.

נילי

19/03/2016

עוגה ממש קלילה להכנה, אבל יצאה לי קצת יבשה..האם ניתן להכפיל את כמות הגבינה? ולהוריד קמח?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00