מתכון לצ’ורוס ספרדי

על ידי כרמית מ. דהאן  ,

חנוכה מתקרב ומלבד סופגניות ישנם המון מתכונים מתוקים ומטוגנים שמהם ניתן ליהנות בחג הטעים. מתכון לצ'ורוס ספרדיים קלים ומתוקים, מצופים בקינמון.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 35 דקות

    30 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

לבצק הצ'ורוס

כוס ורבע מים

100 גר' מרגרינה

3 כפות סוכר

קורט מלח

כוס ורבע קמח לבן

3 ביצים

שמן לטיגון עמוק

כף תמצית וניל איכותית

לציפוי

סוכר

קינמון

הוראות הכנה

בסיר בינוני על להבה בינונית נרתיח כוס ורבע מים עם סוכר, מרגרינה ומלח.

נביא לרתיחה קלה וכאשר המרגרינה נמסה לגמרי נוסיף את הקמח בהדרגה ותוך כדי ערבוב עם כף עץ.

נמשיך לערבב עד שהתערובת מתגבשת לבצק.

נעביר את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ונלוש כדקה על מהירות בינונית.

נוסיף לבצק תמצית וניל וביצים, בזו אחר זו, תוך כדי לישה על מהירות בינונית כ-2 דקות.

נעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב, נסגור את השקית ונעביר לקירור למשך שעה.

נכין קערית עם תערובת סוכר וקינמון.

נחמם שמן עמוק בסיר סינוני, כאשר השמן חם נזלף לתוכו את הצ'ורוס שלנו, בעזרת מספריים נחתוך כל צ'ורוס לאחר הזילוף.

נטגן את הצ'ורוס עד שהם זהובים ותפוחים, נוציא ונגלגל ישר בקערית הסוכר שהכנו.

נגיש לצד רוטב שוקולד, דבש, ריבת תותים וריבת חלב.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00