
לביבות גיאורגיות מקמח תירס (צ'אדי)
על ידי Nino - מטבח אומנותי לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
לביבות הצ'אדי הגיאורגיות מוגשות כלחמניות קטנות עם גבינות מלוחות, דגים, סלטים ועוד.. לביבות טעימות וקלות להכנה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- כ-25 צ'אדי
הוראות הכנה
את כל מצרכי הלביבות נערבב היטב לקבלת תערובת נוחה לעבודה, התערובת לא צריכה להיות במקרם בצקי אך כן צריכה להיות יציבה. במידה ויש צורך והתערובת יבשה מידי) נוסיף עוד מים לאט לאט עד לקבלת תערובת נוחה.
נכסה את קערת תערובת הצ'אדי עם ניילון נצמד ונתפיח כ-40 דקות. לאחר שהעיסה תפחה ניתן להוסיף לה תוספת (תירס או גבינה) ולערבב שוב.
נחמם שמן חצי עמוק במחבת רחבה ולצד המחבת נניח קערה עם מים.
לפני כל לביבה נטבול את הידיים במים, ניקח כדור בצק, נכדרר ונשטח מעט ליצירת לביבה עגולה ויפה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!