לביבות כרובית מטוגנות מ-3 מצרכים בלבד

על ידי Linda's Home Made  

מתכון מוצלח ללביבות כרובית מטוגנות, טעימות טעימות. את הלביבות ניתן גם לאפות בתנור. 3 מצרכים בלבד, כמה תבלינים ויש לכם אחלה לביבות כרובית לארוחת ערב או צהריים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 18-20 לביבות

מצרכים למתכון

שקית כרובית קפואה "סנפרוסט" (800 גרם)

2 כוסות פירורי לחם

4 ביצים

תבלינים: מלח, פלפל, מעט כורכום

הוראות הכנה

בסיר קטן נרתיח את פרחי הכרובית הקפואים עד לריכוך. נסנן מנוזלים ונעביר למעבד מזון לטחינה.

בקערה בינונית נערבב את הכרובית הטחונה עם שאר מצרכי הלביבות לעיסה אחידה. נתחיל עם כוס אחת של פירורי לחם ובכל פעם נוסיף קצת עד לעיסה מוצקה מעט.

נכסה את הקערה בניילון נצמד ונעביר למקרר לכחצי שה.

בידיים רטובות נעצב לביבות שטוחות ונטגן בשמן חצי עמוק, עד להזהבה יפה מני הצדדים.

נוציא את לביבות הכרובית לנייר סופג ונגיש חם או קר.

לאפייה - נסדר את הלביבות השטוחות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, שמן בספריי שמן ונאפה על 200 מעלות עד להזהבה, נהפוך ונאפה עד להזהבה מצד שני.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

טיפ חשוב

06/04/2017

הטיפ של לשים במקרר לחצי שעה, עשה את ההבדל. ניסיתי בערב כמה פעמים להכין לביבות כרובית והן תמיד היו מתפרקות.
לא לוותר על השלב הזה 🙂
ואולי להוסיף גם בצל מטוגן

אני

13/03/2016

יצא חסר טעם 🙁 כדי שיהיה טעים צריך להוסיף כמה מרכיבים (פטרוזיליה, בצל, שום וכו’) ואז זמן ההכנה מוכפל

ליזי קופרמן

25/02/2016

מתכון קליל פשוט וטעים להפליא….

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00