שקשוקה על בסיס אפונה

על ידי בת שבע איפור קבוע  

שקשוקת אפונים קיצית, טעימה ומדליקה שתגרום לכל ילד לאהוב אפונה. מתאים לארוחת ערב לילדים ולמבוגרים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה 25 דקות

    1 שעה 45 דקות

  • 5 מנות

מצרכים למתכון

1 שקית אפונים קפואים

1/2 כוס ציר עוף

4 שיני שום פרוסות

5-6 ביצים

4 כפות שמן

1 כף פפריקה גרוסה

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית כמון

1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

על מחבת להשקיף קלות פרוסות שום בשמן.

להוסיף אפונה שטופה + ציר עוף ולבשל על אש נמוכה עד להצטמצמות הנוזלים והתרככות האפונים.

לתבל, לערבב ולהכין מעין גומות לביצים.

להוסיף הביצים ולתבל גם מעל הביצים בפפריקה מתוקה ומלח.

לבשל עד למידה הרצויה.

ולהגיש בתאבון.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00