
עוגת פיסטוק וקרם מסקרפונה
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עוגות
טורט פיסטוקים נהדרת וממכרת שמקשטים עם קרם מסקרפונה עשיר. עוגה מרשימה מאוד לאירוח.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
30 דקות
35 דקות
1 שעה 5 דקות
- תבנית 24/26
הוראות הכנה
הכנת העוגה
בקערה אחת נערבב יחדיו את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה וסוכר.
בקערה קטנה נפרדת נערבב את הפיסטוקים הטחונים עם השמן ליצירת מחית.
בקערה שלישית נערבב יחדיו את החומרים הרטובים: חלב, ביצים, שמן, מי זוהר ומחית פיסטוקים.
נאחד בין 2 הקערות ע"י העברת תכולת היבשים לרטובים בהדרגה ותוך כדי ערבוב טוב.
ניצוק את בלילת העוגה לתבנית 26/24 משומנת קלות ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
הכנת קרם מסקרפונה
במיקסר נקציף שמנת מתוקה לקציפה עדינה ונעביר לקערה.
בנפרד נקציף גבינה עם סוכר עד לקבלת מרקם אוורירי.
נקפל את הקצפת לתוך הגבינה ונעביר את קרם לשקית זילוף.
כשהעוגה מתקררת נקשט אותה עם קרם המסקרפונה בעזרת שקית זילוף, נפזר פיסטוקים ואבקת סוכר ונגיש.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!