
רולדה במילוי קרם ערמונים משגע
על ידי Helena Ben Hamo עוגות
מתכון לעוגת רולדה מיוחדת במילוי מחית ערמונים עשירה בטעמים. עוגה מקורית וטעימה מאוד.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
30 דקות
10 דקות
40 דקות
- רולדה אחת
הוראות הכנה
הכנת הרולדה
נקציף את הביצים עם סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר.
נוסיף את שאר חומרי הרולדה בעדינות בתנועות קיפול על להטמעה.
נשמן מעט נייר אפייה על תבנית תנור וניצוק את בלילת הרולדה.
נשטח את התערובת יפה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות במשך 8 דקות.
נוציא מהתנור, נגלגל ללא נייר האפייה בעדינות ונניח את הרולדה מגולגלת בצד.
הכנת המלית
במג'ימיקס נרסק את הערמונים עם סוכר ומיץ תפוזים למחית נוזלית.
נפתח את הרולדה המגולגלת, נמרח את מלית הערמונים באופן שווה ונגלל בחזרה.
נבזוק אבקת סוכר ונפרוס לפרוסות.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!