רולדה במילוי קרם ערמונים משגע

על ידי Helena Ben Hamo  

מתכון לעוגת רולדה מיוחדת במילוי מחית ערמונים עשירה בטעמים. עוגה מקורית וטעימה מאוד.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 30 דקות

    10 דקות

    40 דקות

  • רולדה אחת

מצרכים למתכון

4 ביצים

5 כפות סוכר

1 סוכר וניל

2 כפות שמן

2 כפות קמח

למלית ערמונים

2 שקיות ערמונים קלופים

1/4 כוס סוכר

1/2 כוס מיץ תפוזים

הוראות הכנה

הכנת הרולדה

נקציף את הביצים עם סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר.

נוסיף את שאר חומרי הרולדה בעדינות בתנועות קיפול על להטמעה.

נשמן מעט נייר אפייה על תבנית תנור וניצוק את בלילת הרולדה.

נשטח את התערובת יפה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות במשך 8 דקות.

נוציא מהתנור, נגלגל ללא נייר האפייה בעדינות ונניח את הרולדה מגולגלת בצד.

הכנת המלית

במג'ימיקס נרסק את הערמונים עם סוכר ומיץ תפוזים למחית נוזלית.

נפתח את הרולדה המגולגלת, נמרח את מלית הערמונים באופן שווה ונגלל בחזרה.

נבזוק אבקת סוכר ונפרוס לפרוסות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00