FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פילה סלמון בציפוי שקדים, חרדל ודבש

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , ,

מנה אלגנטית, בריאה וטעימה שמתאימה לארוחה רומנטית, לשבת או סתם לארוחה צהריים בריאה. פילה סלמון בציפוי שקדים פרוסים עם טעמי חרדל ודבש.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • 2 מנות סלמון

מצרכים למתכון

2 נתחי פילה סלמון ללא העור (כ-200 גרם כל אחד)

כפית חרדל

כפית דבש

4 כפות שמן זית

מעט פלפל לבן

מעל מלח

1/2 כוס שקדים מולבנים פרוסים

הוראות הכנה

בקערה קטנה נערבב שמן זית עם מלח, פלפל לבן, דבש וחרדל.

בצלחת עמוקה מעט נפזר את השקדים המולבנים.

נשרה את נתחי פילה הסלמון בתערובת השמן זית עם הדבש והחרדל לכשעה ולאחר מכן נצפה בשקדים.

נשמן מעט תבנית פיירקס קטנה ובה נניח את נתחי הסלמון שלנו.

נאפה את הסלמון בתור שחומם מראש ל-190 מעלות כ- 15 דקות, עד שהסלמון מוכן אך לא ייבש.

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

8 דירוגים וחוות דעת

ריקי

הכנתי יצא פצצה, עסיסי ביותר! מומלץ!!!

אורנה חי

הכנתי יצא סוף פשוט מדהים אחד המתכונים המיוחדים ממליצה בחום . קל מאוד להכין והתוצאה טעים בטירוף

דליה כהן

לכסות באפיה או לא?

ע

שאלה….
החרדל איזה סוג? דיז'ון?
והאם צריך לכסות את הדג בתנור למנוע התייבשות?
תודה

שושנה

הכנתי ויצא מעולה.

מיכל

טעים בהחלט
הייתי מוסיפה קצת יותר מתיקות ומנסה קשיו במקום שקדים

נירית

עשינו ויצא טעים מאוד !!

שירה

אפשר לעשות את זה על סלמון לא פילה, אלא פרוסות?
והאם אפשר להחליך את החרדל במשהו אחר?תודה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.